cmsngrtkn Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 17 Nisan 2023 #11 324720 dedi: Hocam 3 DPI girişim var dediniz. O yüzden DP to VGA kullanmanız gerekir. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız çok teşekkür ederim arkadaşlar. İçimdeki ateşe su serptiniz. İyi akşamlar diliyorum hepinize.
324720 dedi: Hocam 3 DPI girişim var dediniz. O yüzden DP to VGA kullanmanız gerekir. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız çok teşekkür ederim arkadaşlar. İçimdeki ateşe su serptiniz. İyi akşamlar diliyorum hepinize.
3 324720 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 836 Çözümler 24 17 Nisan 2023 #12 cmsngrtkn dedi: Yardımlarınız çok teşekkür ederim arkadaşlar. İçimdeki ateşe su serptiniz. İyi akşamlar diliyorum hepinize. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hayırlı olsun.
cmsngrtkn dedi: Yardımlarınız çok teşekkür ederim arkadaşlar. İçimdeki ateşe su serptiniz. İyi akşamlar diliyorum hepinize. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hayırlı olsun.