Yeni sisteme donanım önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, lise düzeyinde bir genç için sistem topluyorduk bu ürüne denk geldik. Toplamakla uğraşmaktansa almak mantıklı geldi.

RAM'leri de G.Skill yaparak yaklaşık 9 bin TL maliyet ile sipariş verebildik.

İçerisindeki i3 12100F işlemci stok soğutucu ile yeterli verim elde ediyor mu? Değiştirmek gerekirse hangi modeli önerirsiniz?

Elimizde halihazırda daha önce aldığımız red dewil 6600 XT ekran kartımız vardı. Dolayısıyla sistem geldiğinde içindeki RTX 2060 modelini kullanmadan satmayı ve kendi kartımızı takmayı düşünüyoruz.

Sistem içerisinde yer alan PSU bu hali ile takacağımız ekran kartına yeterli gelir mi?

Son olarak i3 12100F ile 6600XT 1080p 165 Hz için iyi bir ikili midir?

Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, lise düzeyinde bir genç için sistem topluyorduk bu ürüne denk geldik. Toplamakla uğraşmaktansa almak mantıklı geldi.

RAM'leri de G.Skill yaparak yaklaşık 9 bin TL maliyet ile sipariş verebildik.

İçerisindeki i3 12100F işlemci stok soğutucu ile yeterli verim elde ediyor mu? Değiştirmek gerekirse hangi modeli önerirsiniz?

Elimizde halihazırda daha önce aldığımız red dewil 6600 XT ekran kartımız vardı. Dolayısıyla sistem geldiğinde içindeki RTX 2060 modelini kullanmadan satmayı ve kendi kartımızı takmayı düşünüyoruz.

Sistem içerisinde yer alan PSU bu hali ile takacağımız ekran kartına yeterli gelir mi?

Son olarak i3 12100F ile 6600XT 1080p 165 Hz için iyi bir ikili midir?

Teşekkürler.

Ürün stoku bitmiş ama ben olsam 2060'ı kullanır 6600XT'yi satar ve daha iyi bir işlemci alırdım.

Sistem gayet iyi olmuş. İşlemciden kaynaklı bir darboğaz söz konusu olmayacaktır.

Ürün stoku bitmiş ama ben olsam 2060'ı kullanır 6600XT'yi satar ve daha iyi bir işlemci alırdım.

6600XT ekran kartı RTX 2060 modeline göre oldukça daha iyi diye biliyorum. Özellikle Red Dewil sessiz, üst seri olarak görülüyor. Onu satmayı düşünmedik açıkçası mantıklı gelmedi.

İşlemci zaten iyi 6600XT 2060'dan daha iyi şu anlık bir şeye gerek yok bence.

İşlemci stok soğutucu ile kendine yeter mi dersiniz? Genel olarak oyun amaçlı kullanılacak.

@Barisdkmn

6600XT ekran kartı RTX 2060 modeline göre oldukça daha iyi diye biliyorum. Özellikle Red Dewil oldukça sessiz, üst seri olarak görülüyor. Onu satmayı düşünmedik açıkçası mantıklı gelmedi.

İşlemci stok soğutucu ile kendine yeter mi dersiniz? Genel olarak oyun amaçlı kullanılacak.

@Barisdkmn

Mantıklı değil zaten hocam. 12100F bu kartı besleyebilecek güçte.

6600XT ekran kartı RTX 2060 modeline göre oldukça daha iyi diye biliyorum. Özellikle Red Dewil sessiz, üst seri olarak görülüyor. Onu satmayı düşünmedik açıkçası mantıklı gelmedi.

@Barisdkmn

12. Nesilde gelen soğutucular bir nebze de olsa 11. Nesildekine göre daha iyi diye biliyorum. Tabii 11. Nesil i5'te stok fan ile 90-95 dereceleri gördüğümü hesaba katarsak yeterli olmayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı