Yeni sisteme eski ekran kartı takıp denersek sisteme zarar verir mi?

Hokkabaz Gibiyim

Hectopat
Şuanda 7730 ekran kartını satıyorum. Alacak adam denemek için eve gelecek. Fakat eski bilgisayarın parçalarını sattım. Yeni bilgisayarın GTX 1650 ekran kartını söküp 7730 taksam 5 dakikalığına görüntü vermesi amaçlı sonra çıkarıp tekrar GTX 1650 taksam sistem yavaşlar mı yada sisteme zarar verir mi? Performansında azalmaya neden olur mu?

Şu anda 7730 ekran kartını satıyorum. Alacak adam denemek için eve gelecek. Fakat eski bilgisayarın parçalarını sattım. Yeni bilgisayarın GTX 1650 ekran kartını söküp 7730 taksam 5 dakikalığına görüntü vermesi amaçlı sonra çıkarıp tekrar GTX 1650 taksam sistem yavaşlar mı ya da sisteme zarar verir mi? Performansında azalmaya neden olur mu?

Bir şey olmaz zarar vermez merak etmeyin.

Şu anda 7730 ekran kartını satıyorum. Alacak adam denemek için eve gelecek. Fakat eski bilgisayarın parçalarını sattım. Yeni bilgisayarın GTX 1650 ekran kartını söküp 7730 taksam 5 dakikalığına görüntü vermesi amaçlı sonra çıkarıp tekrar GTX 1650 taksam sistem yavaşlar mı ya da sisteme zarar verir mi? Performansında azalmaya neden olur mu?

Yavaşlayacağını veya sisteme zarar vereceğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı