xestroinides Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 3 Mayıs 2021 #1 Ekran kartımı garantiye yollayacağımdan kaynaklı eski ekran kartımı takmayı planlıyorum. Garanti sürecinde boş boş oturup sıkılmak istemiyorum. Bir sıkıntı olur mu? Olacaksa da ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2021
Ekran kartımı garantiye yollayacağımdan kaynaklı eski ekran kartımı takmayı planlıyorum. Garanti sürecinde boş boş oturup sıkılmak istemiyorum. Bir sıkıntı olur mu? Olacaksa da ne yapmalıyım?
Çözüm BerkayZ87 3 Mayıs 2021 Hayır, sorun olmaz. Tabii çok eski bir ekran kartı ise mesela PCI-E desteği bile olmayan AGP bir kart ise çalışmaz.
Hayır, sorun olmaz. Tabii çok eski bir ekran kartı ise mesela PCI-E desteği bile olmayan AGP bir kart ise çalışmaz.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.723 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #2 Hayır, sorun olmaz. Tabii çok eski bir ekran kartı ise mesela PCI-E desteği bile olmayan AGP bir kart ise çalışmaz. Artı 2 Eksi Çözüm
Hayır, sorun olmaz. Tabii çok eski bir ekran kartı ise mesela PCI-E desteği bile olmayan AGP bir kart ise çalışmaz.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 3 Mayıs 2021 #3 Eski ekran kartı yeni sisteme zarar vermez. Artı 0 Eksi
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.975 Makaleler 4 Çözümler 20 3 Mayıs 2021 #4 Hayır, sadece söktüğünüz ekran kartının sürücüsünü silip, takacağınız kartınkini kurun. Artı 1 Eksi
Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 4 Mayıs 2021 #5 BerkayZ87 dedi: Hayır, sorun olmaz. Tabii çok eski bir ekran kartı ise mesela PCI-e desteği bile olmayan agp bir kart ise çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmaz mı mesela i3 10100F e ATI Radeon ekran kartı takınca sıkıntı oluşmaz mı? Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Hayır, sorun olmaz. Tabii çok eski bir ekran kartı ise mesela PCI-e desteği bile olmayan agp bir kart ise çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmaz mı mesela i3 10100F e ATI Radeon ekran kartı takınca sıkıntı oluşmaz mı?
KS KS xestroinides Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 4 Mayıs 2021 #6 BerkayZ87 dedi: Hayır, sorun olmaz. Tabii çok eski bir ekran kartı ise mesela PCI-e desteği bile olmayan agp bir kart ise çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında pek bir bilgim yok. Ekran kartına ne kadar araştırsam da bir bilgi bulamadım. AMD Radeon HD7700 gibi bir şeydi galiba. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Hayır, sorun olmaz. Tabii çok eski bir ekran kartı ise mesela PCI-e desteği bile olmayan agp bir kart ise çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında pek bir bilgim yok. Ekran kartına ne kadar araştırsam da bir bilgi bulamadım. AMD Radeon HD7700 gibi bir şeydi galiba.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.723 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #7 xestroinides dedi: Bu konu hakkında pek bir bilgim yok. Ekran kartına ne kadar araştırsam da bir bilgi bulamadım. AMD Radeon HD7700 gibi bir şeydi galiba. Genişletmek için tıkla... Tamam onlar PCI-E. Çalışır. Kraps dedi: Darboğaz olmaz mı mesela i3 10100F e ATI Radeon ekran kartı takınca sıkıntı oluşmaz mı? Genişletmek için tıkla... 5800X ile GT 710 kullanıyorum. Ekran kartımı işlemci taşıyor. Artı 1 Eksi
xestroinides dedi: Bu konu hakkında pek bir bilgim yok. Ekran kartına ne kadar araştırsam da bir bilgi bulamadım. AMD Radeon HD7700 gibi bir şeydi galiba. Genişletmek için tıkla... Tamam onlar PCI-E. Çalışır. Kraps dedi: Darboğaz olmaz mı mesela i3 10100F e ATI Radeon ekran kartı takınca sıkıntı oluşmaz mı? Genişletmek için tıkla... 5800X ile GT 710 kullanıyorum. Ekran kartımı işlemci taşıyor.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.400 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #8 Kraps dedi: Darboğaz olmaz mı? Mesela i3 10100F'e ATI Radeon ekran kartı takınca sıkıntı oluşmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı gücü ne kadarsa o kadar çalışır. Darboğaz değil bu olay. Böyle düşünürsen darboğaz yapmayan sistem yok. Artı 0 Eksi
Kraps dedi: Darboğaz olmaz mı? Mesela i3 10100F'e ATI Radeon ekran kartı takınca sıkıntı oluşmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı gücü ne kadarsa o kadar çalışır. Darboğaz değil bu olay. Böyle düşünürsen darboğaz yapmayan sistem yok.
KS KS xestroinides Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 4 Mayıs 2021 #9 BerkayZ87 dedi: Tamam onlar PCI-e. Çalışır. 5800X ile GT 710 kullanıyorum. ekran kartımı işlemci taşıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler 5800X ile GT 710 ilginçmiş Isınma problemli ASUS TUF 1660 Ti'ımı garantiye yollayacağım umarım düzelir veya başka bir şeyle değiştirirler. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Tamam onlar PCI-e. Çalışır. 5800X ile GT 710 kullanıyorum. ekran kartımı işlemci taşıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler 5800X ile GT 710 ilginçmiş Isınma problemli ASUS TUF 1660 Ti'ımı garantiye yollayacağım umarım düzelir veya başka bir şeyle değiştirirler.
Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 4 Mayıs 2021 #10 Silinen üye dedi: Ekran kartı gücü ne kadarsa o kadar çalışır. Darboğaz değil bu olay. Böyle düşünürsen darboğaz yapmayan sistem yok. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olayı kafamı karıştırıyorda ondan sordum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ekran kartı gücü ne kadarsa o kadar çalışır. Darboğaz değil bu olay. Böyle düşünürsen darboğaz yapmayan sistem yok. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olayı kafamı karıştırıyorda ondan sordum.