ouzzhann Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #1 Anakart, RAM, işlemci yeniledim birazdan kurulumunu yapacağım. Eski kullandığım SSD'yi taksam bir sorun çıkartır mı?
Anakart, RAM, işlemci yeniledim birazdan kurulumunu yapacağım. Eski kullandığım SSD'yi taksam bir sorun çıkartır mı?
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 22 Ekim 2024 #2 İçinde Windows varsa sıfırlayıp kullanın, veri diski ise takıp direkt kullanabilirsiniz.
Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #3 ouzzhann dedi: Anakart, RAM, işlemci yeniledim birazdan kurulumunu yapacağım. Eski kullandığım SSD'yi taksam bir sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ama bir sağlık durumuna baksaydınız güzel olurdu.
ouzzhann dedi: Anakart, RAM, işlemci yeniledim birazdan kurulumunu yapacağım. Eski kullandığım SSD'yi taksam bir sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ama bir sağlık durumuna baksaydınız güzel olurdu.