Fur1907kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Yer Mersin 17 Ağustos 2024 #1 Sadece ekran kartı sürücüsü mü yoksa anakart sürücüsünüde mi kurmamız gerek?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.994 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #2 Sisteme 2.depolama olarak ekleyecekseniz ve içine sistem kurnayacaksanız gerekmez.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.486 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 Depolama ekliyorsan depolama cihazının sürücüsünü kuracaksın. Bu durumun ekran kartı yahut anakart ile bir ilgisi yok.
Depolama ekliyorsan depolama cihazının sürücüsünü kuracaksın. Bu durumun ekran kartı yahut anakart ile bir ilgisi yok.
Fur1907kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Yer Mersin 17 Ağustos 2024 #4 k7llu dedi: Depolama ekliyorsan depolama cihazının sürücüsünü kuracaksın. Bu durumun ekran kartı yahut anakart ile bir ilgisi yok. Genişletmek için tıkla... Hayır C sürücü yani Windows sürücüsü.
k7llu dedi: Depolama ekliyorsan depolama cihazının sürücüsünü kuracaksın. Bu durumun ekran kartı yahut anakart ile bir ilgisi yok. Genişletmek için tıkla... Hayır C sürücü yani Windows sürücüsü.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.486 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #5 Fur1907kan dedi: Hayır C sürücü yani Windows sürücüsü. Genişletmek için tıkla... Ne C sürücüsü dostum? Dediklerin çok anlamsız.
Fur1907kan dedi: Hayır C sürücü yani Windows sürücüsü. Genişletmek için tıkla... Ne C sürücüsü dostum? Dediklerin çok anlamsız.
Fur1907kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Yer Mersin 18 Ağustos 2024 #6 k7llu dedi: Ne C sürücüsü dostum? Dediklerin çok anlamsız. Genişletmek için tıkla... Eski Hdd yi yeni pc ye takınca sürücüler vs eski anakartın sürücüleri olacak. C sürücüsü dediğim Windows kurulu disk yani. Windows kurulu diski takacağım ek depolama olarak kullanmayacağım. Sen dediğimi anlamadığın için C sürücüsü dedim.
k7llu dedi: Ne C sürücüsü dostum? Dediklerin çok anlamsız. Genişletmek için tıkla... Eski Hdd yi yeni pc ye takınca sürücüler vs eski anakartın sürücüleri olacak. C sürücüsü dediğim Windows kurulu disk yani. Windows kurulu diski takacağım ek depolama olarak kullanmayacağım. Sen dediğimi anlamadığın için C sürücüsü dedim.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.486 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #7 Bilgisayarının sistem sürücüsünü değiştiriyorsan tabii ki driverlarını değiştirmen gerekir.