ClientNicki Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 237 5 Ocak 2021 #1 Yeni PC aldığımda CS:GO'daki ayarlarım gider mi, kalır mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.185 Makaleler 3 Çözümler 194 5 Ocak 2021 #2 Gider.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #3 Gider fotoğrafını çek.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 5 Ocak 2021 #4 Crosshair ayarları oyun ayarları ne varsa gidiyor.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #5 Ben oyunu silip yükleyince bile gidiyor cevap evet ayarlar sıfırlanır.
wincetionx3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 363 Çözümler 3 5 Ocak 2021 #6 Kendi cfg dosyanı al,internete yükle,geri geldiğinde kendi configini yüklersin.
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #7 ClientNicki dedi: Yeni PC aldığımda CS:GO'daki ayarlarım gider mi, kalır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer CS:GO'nun dosya konumundan configini dosya olarak yedekler isen gitmez. Ama uğraşmak istemiyorsan bir yere yaz veya ss vesaire al. wincetionx3 dedi: Kendi cfg dosyanı al,internete yükle,geri geldiğinde kendi configini yüklersin. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı saniyede yazdık likeları sen kaptın ya
ClientNicki dedi: Yeni PC aldığımda CS:GO'daki ayarlarım gider mi, kalır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer CS:GO'nun dosya konumundan configini dosya olarak yedekler isen gitmez. Ama uğraşmak istemiyorsan bir yere yaz veya ss vesaire al. wincetionx3 dedi: Kendi cfg dosyanı al,internete yükle,geri geldiğinde kendi configini yüklersin. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı saniyede yazdık likeları sen kaptın ya
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #8 ClientNicki dedi: Yeni PC aldığımda CS:GO'daki ayarlarım gider mi, kalır mı? Genişletmek için tıkla... gider diye düşünüyorum. eğer bir ram yada ekran kartı takarsanız gideceğini düşünmüyorum. cs go oynamadığım için bilmiyorum ama hesabınız varsa cs go da ona giriş yaptığınızda pc değişsseniz bile gelir diye düşünüyorum iyi günler.
ClientNicki dedi: Yeni PC aldığımda CS:GO'daki ayarlarım gider mi, kalır mı? Genişletmek için tıkla... gider diye düşünüyorum. eğer bir ram yada ekran kartı takarsanız gideceğini düşünmüyorum. cs go oynamadığım için bilmiyorum ama hesabınız varsa cs go da ona giriş yaptığınızda pc değişsseniz bile gelir diye düşünüyorum iyi günler.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #9 Bulut kaydetme sistemi vardı diye hatırlıyorum CS:GO'da ancak garantiye almak için cfg'nizi indirin ve bir yere yedekleyin.
Bulut kaydetme sistemi vardı diye hatırlıyorum CS:GO'da ancak garantiye almak için cfg'nizi indirin ve bir yere yedekleyin.
riseofthefallensigma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #10 Ayarlar gider hocam, cfg'nizi alın ve bir yere yükleyin. Yeni bilgisayarınızda o linkten indirir ve kullanırsınız.
Ayarlar gider hocam, cfg'nizi alın ve bir yere yükleyin. Yeni bilgisayarınızda o linkten indirir ve kullanırsınız.