MacMilan
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. DDR3, GTX 970'li sistemimi nihayetinde değiştiriyorum
. DDR5, 4070 Dual'li bir sisteme geçiş yapıyorum ve ilk defa M.2 SSD kullanacağım. Bu M.2 SSD'yi Windows'un kurulu olduğu depolama olarak kullanacağım. Fakat, eski sistemdeki HDD'yi bu sisteme D olarak depolama niyetinde kullanmak istiyorum. Şimdi düşündüğümüz zaman eski bir sistemdeki diski bu yeni sisteme takabilir miyim? Diskin içinde oyunlar var ve bu oyunları bir daha indirmek istemiyorum açıkçası. Diski sıfırlamam gerekir mi? Ve bu diski nasıl takabilirim?
Not: Şimdiye kadar RAM'leri bile söküp takarken hep sorun yaşadım
bu konularda biraz beceriksizim. Aldığım sistem daha elime ulaşmadı. İnternet üzerinden sipariş ettim ve ekran kartı demonte geliyormuş. Ekran kartını takmaya bile korkuyorum orası ayrı konu... Diski nereye takacağımı ve girişlerini anakarta mı takacağım hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu disk şu anda da yani eski bilgisayarımda da D olarak kullanılmakta. C olan eski tip SSDlerden. SSD'yi kullanmayacağım çünkü satarken öyle satmayı düşünüyorum.
Not: Şimdiye kadar RAM'leri bile söküp takarken hep sorun yaşadım
Bu disk şu anda da yani eski bilgisayarımda da D olarak kullanılmakta. C olan eski tip SSDlerden. SSD'yi kullanmayacağım çünkü satarken öyle satmayı düşünüyorum.