Yeni sisteme nasıl Windows 10 yüklenir?

Crowzzz

Decapat
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
GT 720
Anakart
H510mM
İşlemci
i5 10400F
İyi günler ben DDR3 sistemimi DDR 4 yaptim. i5 4. nesilden i5 10. nesile yukselttim anakarti da MSI H510M Pro e aldim her şeyi hazirladim, PC'yi açtım Windows 10 ISO telefondan USB yazdim. PC'ye taktim F11'den boot menuden girdim ama HDD'yi gozukmuyordu ama BIOS'ta gozukuyor anakart zaten M.2 desteklemiyor vmd tarzi bir şey olsa ben bu PC'ye nasıl Windows 10 indireceğim anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Merhabalar, yeni sisteminize temiz bir Windows kurmak istiyorsanız öncelikle 1 tane USB bellek olması lazım ve içinde hiç bir şey olmamalı. Garanti olması için biçimlendirirsiniz temiz kurulum olur.
Windows 10 iso yazdığınızda Microsoftun sitesine girin ordan sisteminize uygun sürümün setup'unu indirin ve kurun. İlerledikçe bu bilgisayara kur değil diğer seçenek olan USB belleğe kur seçeneğini seçin geri kalan işlemler technopat YouTube kanalında mevcut. Soru varsa alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…