T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.878 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Eylül 2024 #11 dexter1010 dedi: Arkadaşlar usb ye windows yüklemeye çalışırken böyle bir hata verdi bilgisayar kendi kendine kapandı sizce yüklenmiş midir Genişletmek için tıkla... Rufus'ta USB yazdırırken GPT yerine MBR seçin, yanındakini de UEFI-CSM yapın.
dexter1010 dedi: Arkadaşlar usb ye windows yüklemeye çalışırken böyle bir hata verdi bilgisayar kendi kendine kapandı sizce yüklenmiş midir Genişletmek için tıkla... Rufus'ta USB yazdırırken GPT yerine MBR seçin, yanındakini de UEFI-CSM yapın.
D dexter1010 Zeptopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #12 Turkish Delight dedi: Rufus'ta USB yazdırırken GPT yerine MBR seçin, yanındakini de UEFI-CSM yapın. Genişletmek için tıkla... xyxyba dedi: Hocam Windows yüklemek için bilgisayarın içinden yüklüyorsun USB belleğe nasıl böyle bir hata verdi veya ne yaptın anlamadım. Alttaki arkadaş çözümünü atmış. Genişletmek için tıkla... uchiha249 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar belirtmeyi unuttum bu hatayı USB yüklediğim laptop ta veriyor
Turkish Delight dedi: Rufus'ta USB yazdırırken GPT yerine MBR seçin, yanındakini de UEFI-CSM yapın. Genişletmek için tıkla... xyxyba dedi: Hocam Windows yüklemek için bilgisayarın içinden yüklüyorsun USB belleğe nasıl böyle bir hata verdi veya ne yaptın anlamadım. Alttaki arkadaş çözümünü atmış. Genişletmek için tıkla... uchiha249 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar belirtmeyi unuttum bu hatayı USB yüklediğim laptop ta veriyor