Yeni sisteme ne zaman RAM alınmalı?

Bütçe
Ürüne göre değişir

ilhan27

Yoctopat
Daha fazla  
Anakart
Alınmadı
İşlemci
Alınmadı
Yeni sistemim için 2x16 GB RAM alacağım sizce ne zaman alma daha uygun fiyat acısından önümüzdeki yıl içinde herhangi bir düşüş olur mu?

Anakart ve işlemcide daha almadım anakart ve işlemcide önerebilirsiniz arkadaşlar.

Hangi markaları tercih etmem gerekiyor alırken beyaz bir sistem diziceğim için beyaz ve RGB bir RAM arıyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Toplam sisteme ayıracağım bütçe 80/90k arası yurtdısındanda alabilirim eğer TR göre uygun ve fiyat performans bir RAM biliyorsanız Almanya'dan da getirtebilirim önerebilirsiniz.

RAM fiyatlari dunya geneli yukseldi, vergi falan degil sorun. Bilmiyoruz ne zaman duser.

RAM fiyatlari dunya geneli yukseldi, vergi falan degil sorun. Bilmiyoruz ne zaman duser.

Dünya geneli yükseldiğini biliyorum fakat yine de yurtdısındaki ürünler buraya göre yine de ucuz olabiliyor ondan bahsetmek istedim arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…