Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.367 Çözümler 32 5 Eylül 2023 #11 Format kesin çözüm atın kafanız rahatlasın.
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #12 Hemhal dedi: Ücretsiz mi bu? Ve fayda sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz, tabii ki fayda sağlar.
Hemhal dedi: Ücretsiz mi bu? Ve fayda sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz, tabii ki fayda sağlar.
A AbdullahALT Picopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #13 Bence format atin. Bazen ne kadar tarasinizda gozukmeye biliyor.
Hemhal Femtopat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 36 5 Eylül 2023 #14 Format atmak en iyisi sanırım. Arkadaşın işini de hallettim, pc de gitti, memnun da değildi çıktı gitti. Anlaşılan virüs arkadaşmış. Onu da silmek gerek. Herkese teşekkürler.
Format atmak en iyisi sanırım. Arkadaşın işini de hallettim, pc de gitti, memnun da değildi çıktı gitti. Anlaşılan virüs arkadaşmış. Onu da silmek gerek. Herkese teşekkürler.
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 5 Eylül 2023 #15 Bilgisayara virüs bulaştıktan sonra USB bellek veya harici disk bağladıysan onlara da bulaşma ihtimali yüksek.
Bilgisayara virüs bulaştıktan sonra USB bellek veya harici disk bağladıysan onlara da bulaşma ihtimali yüksek.
Hemhal Femtopat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 36 5 Eylül 2023 #16 umitarabaci dedi: Bilgisayara virüs bulaştıktan sonra USB bellek veya harici disk bağladıysan onlara da bulaşma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Bağlamadım hocam, format diskini bağladığımda sıkıntı çıkar mı acaba ona da bulaşma durumu olmaz mı
umitarabaci dedi: Bilgisayara virüs bulaştıktan sonra USB bellek veya harici disk bağladıysan onlara da bulaşma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Bağlamadım hocam, format diskini bağladığımda sıkıntı çıkar mı acaba ona da bulaşma durumu olmaz mı
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 5 Eylül 2023 #17 Hemhal dedi: Bağlamadım hocam, format diskini bağladığımda sıkıntı çıkar mı acaba ona da bulaşma durumu olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp direk boot menüsünden USB belleği seç sorun olmaz.
Hemhal dedi: Bağlamadım hocam, format diskini bağladığımda sıkıntı çıkar mı acaba ona da bulaşma durumu olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp direk boot menüsünden USB belleği seç sorun olmaz.