Yeni sisteme Windows 10 kurmak ücretli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki siz baya güzel anlatmışsınız ancak ben şimdi internetten Windows 10 Pro alsam bana sadece Ürün anahtarını mı verecek yoksa hem ürün anahtarını hemde İSO sunu da mı verecek ?

Peki siz baya güzel anlatmışsınız ancak ben şimdi internetten Windows 10 Pro alsam bana sadece Ürün anahtarını mı verecek yoksa hem ürün anahtarını hemde İSO sunu da mı verecek ?

Dostum zaten elinde key oldumu buradan verdiğim link'ten aracı indirip sorunsuzca ISO'yu indirebilirsin.

Peki ben aldığım key'i istediğim kadar, istediğim zaman kullanabilir miyim. Sınırsız olarak kullanabilir miyim ve 2,3 cihazdan aynı anda kullanabilir miyim ?

Beni bu anahtarlardan bilgilendirin yahu

Peki ben aldığım key'i istediğim kadar, istediğim zaman kullanabilir miyim. Sınırsız olarak kullanabilir miyim ve 2,3 cihazdan aynı anda kullanabilir miyim ?

Beni bu anahtarlardan bilgilendirin yahu
Genelde internetteki ucuz anahtarlar tek cihaz içindir fakat tek cihaz üzerine istediğiniz kadar format atabilirsiniz.

Genelde internetteki ucuz anahtarlar tek cihaz içindir fakat tek cihaz üzerine istediğiniz kadar format atabilirsiniz.
Peki bu keyler internetten aldığım zaman kod olarak mı verilecek yoksa evime kargo ile birşey mi gelecek ?

Ben lisans olmayan Windows 10 kullanıyorum sorun yok. yazılar ve kişiselleştirme ayarlarının olmaması beni rahatsız etmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…