Stereo.Luigi99 Kilopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 3.454 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #21 İki tane çözüm buldum: 1. Çözüm: Windows'u USB'den açtıktan sonra Şimdi yükle ekranındaki "Bilgisayarınızı onarın"a tıklayın. Oradaki ekrandan "Sorun Gider"e, sonra "Gelişmiş Seçenekler"e tıklayın. Başlangıç Onarma'yı çalıştırın, bilgisayar yeniden başlarken USB'yi çıkarın. 2. Çözüm: Windows'u USB'den açtıktan sonra Şimdi yükle ekranındaki "Bilgisayarınızı onarın"a tıklayın. Oradaki ekrandan "Sorun Gider"e, sonra "Gelişmiş Seçenekler"e tıklayın. Komut İstemi'ni çalıştırın. Buradaki kodları sırasıyla teker teker uygulayın: Kod:Panoya kopyala bootrec /scanos bootrec /fixmbr bootrec /fixboot bootrec /rebuildbcd Bilgisayarı yeniden başlatın, yeniden başlarken USB'yi çıkarın.
İki tane çözüm buldum: 1. Çözüm: Windows'u USB'den açtıktan sonra Şimdi yükle ekranındaki "Bilgisayarınızı onarın"a tıklayın. Oradaki ekrandan "Sorun Gider"e, sonra "Gelişmiş Seçenekler"e tıklayın. Başlangıç Onarma'yı çalıştırın, bilgisayar yeniden başlarken USB'yi çıkarın. 2. Çözüm: Windows'u USB'den açtıktan sonra Şimdi yükle ekranındaki "Bilgisayarınızı onarın"a tıklayın. Oradaki ekrandan "Sorun Gider"e, sonra "Gelişmiş Seçenekler"e tıklayın. Komut İstemi'ni çalıştırın. Buradaki kodları sırasıyla teker teker uygulayın: Kod:Panoya kopyala bootrec /scanos bootrec /fixmbr bootrec /fixboot bootrec /rebuildbcd Bilgisayarı yeniden başlatın, yeniden başlarken USB'yi çıkarın.
Zsoner Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 37 14 Temmuz 2023 #22 Stereo.Luigi99 dedi: İki tane çözüm buldum: 1. Çözüm: Windows'u USB'den açtıktan sonra Şimdi yükle ekranındaki "Bilgisayarınızı onarın"a tıklayın. Oradaki ekrandan "Sorun Gider"e, sonra "Gelişmiş Seçenekler"e tıklayın. Başlangıç Onarma'yı çalıştırın, bilgisayar yeniden başlarken USB'yi çıkarın. 2. Çözüm: Windows'u USB'den açtıktan sonra Şimdi yükle ekranındaki "Bilgisayarınızı onarın"a tıklayın. Oradaki ekrandan "Sorun Gider"e, sonra "Gelişmiş Seçenekler"e tıklayın. Komut İstemi'ni çalıştırın. Buradaki kodları sırasıyla teker teker uygulayın: Kod:Panoya kopyala bootrec /scanos bootrec /fixmbr bootrec /fixboot bootrec /rebuildbcd Bilgisayarı yeniden başlatın, yeniden başlarken USB'yi çıkarın. Genişletmek için tıkla... Çözüm 1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm 2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Stereo.Luigi99 dedi: İki tane çözüm buldum: 1. Çözüm: Windows'u USB'den açtıktan sonra Şimdi yükle ekranındaki "Bilgisayarınızı onarın"a tıklayın. Oradaki ekrandan "Sorun Gider"e, sonra "Gelişmiş Seçenekler"e tıklayın. Başlangıç Onarma'yı çalıştırın, bilgisayar yeniden başlarken USB'yi çıkarın. 2. Çözüm: Windows'u USB'den açtıktan sonra Şimdi yükle ekranındaki "Bilgisayarınızı onarın"a tıklayın. Oradaki ekrandan "Sorun Gider"e, sonra "Gelişmiş Seçenekler"e tıklayın. Komut İstemi'ni çalıştırın. Buradaki kodları sırasıyla teker teker uygulayın: Kod:Panoya kopyala bootrec /scanos bootrec /fixmbr bootrec /fixboot bootrec /rebuildbcd Bilgisayarı yeniden başlatın, yeniden başlarken USB'yi çıkarın. Genişletmek için tıkla... Çözüm 1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm 2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Stereo.Luigi99 Kilopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 3.454 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #23 Windows, sizin yüklemenizi tanıyamıyor. Tanıması için şu komutları deneyin: Kod:Panoya kopyala diskpart list vol Windows yüklemenizin olduğu yeri seçin. Mesela benimkisi Volume 2'de ise sel volume 2 yazacağım. Kod:Panoya kopyala active exit Sonra size verdiğim 2. çözümü tekrar deneyin. @Zsoner bir gelişme var mı hocam? Son düzenleme: 16 Temmuz 2023
Windows, sizin yüklemenizi tanıyamıyor. Tanıması için şu komutları deneyin: Kod:Panoya kopyala diskpart list vol Windows yüklemenizin olduğu yeri seçin. Mesela benimkisi Volume 2'de ise sel volume 2 yazacağım. Kod:Panoya kopyala active exit Sonra size verdiğim 2. çözümü tekrar deneyin. @Zsoner bir gelişme var mı hocam?
Zsoner Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 37 26 Temmuz 2023 #24 Stereo.Luigi99 dedi: Windows, sizin yüklemenizi tanıyamıyor. Tanıması için şu komutları deneyin: Kod:Panoya kopyala diskpart list vol Windows yüklemenizin olduğu yeri seçin. Mesela benimkisi Volume 2'de ise sel volume 2 yazacağım. Kod:Panoya kopyala active exit Sonra size verdiğim 2. çözümü tekrar deneyin. @Zsoner bir gelişme var mı hocam? Genişletmek için tıkla... hocam valla sağolun benimle beraber 4 -5 gün uğraştınız. Sorun ssd miş bozuk olduğu gibi geri gönderdim. başka ssd takınca sorun çözüldü.
Stereo.Luigi99 dedi: Windows, sizin yüklemenizi tanıyamıyor. Tanıması için şu komutları deneyin: Kod:Panoya kopyala diskpart list vol Windows yüklemenizin olduğu yeri seçin. Mesela benimkisi Volume 2'de ise sel volume 2 yazacağım. Kod:Panoya kopyala active exit Sonra size verdiğim 2. çözümü tekrar deneyin. @Zsoner bir gelişme var mı hocam? Genişletmek için tıkla... hocam valla sağolun benimle beraber 4 -5 gün uğraştınız. Sorun ssd miş bozuk olduğu gibi geri gönderdim. başka ssd takınca sorun çözüldü.
Stereo.Luigi99 Kilopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 3.454 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #25 Zsoner dedi: Hocam vallahi sağ olun benimle beraber 4 -5 gün uğraştınız. Sorun SSD imiş bozuk olduğu gibi geri gönderdim. Başka SSD takınca sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözüldüğünü duymak beni mutlu etti. Umarım yeni bilgisayarınızın tadını çıkarırsınız! İyi günler!
Zsoner dedi: Hocam vallahi sağ olun benimle beraber 4 -5 gün uğraştınız. Sorun SSD imiş bozuk olduğu gibi geri gönderdim. Başka SSD takınca sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözüldüğünü duymak beni mutlu etti. Umarım yeni bilgisayarınızın tadını çıkarırsınız! İyi günler!