Slaugtlher Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller, bilgisayarı yeni aldım Windows 10 Pro kurdum fakat Wi-Fi özelliği olmasına rağmen bilgisayarda bu özelliği göremiyorum, altta da görsel bıraktım, çözemedim bir türlü.
Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller, bilgisayarı yeni aldım Windows 10 Pro kurdum fakat Wi-Fi özelliği olmasına rağmen bilgisayarda bu özelliği göremiyorum, altta da görsel bıraktım, çözemedim bir türlü.
Çözüm Has_wq15 9 Ocak 2025 Slaugtlher dedi: USB kablosu olmadan internet paylasamiyorum galiba yinede teşekkürler Dediğiniz şekilde yaptım driveri MSI sitesinden indirdim telefondan attım da kurulum sırasında hata alıyorum altta ekledim ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Hocam, WirelessSetup ve Setup dosyalarını Extensions klasörüne atıp kurmayı dener misiniz?
Slaugtlher dedi: USB kablosu olmadan internet paylasamiyorum galiba yinede teşekkürler Dediğiniz şekilde yaptım driveri MSI sitesinden indirdim telefondan attım da kurulum sırasında hata alıyorum altta ekledim ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Hocam, WirelessSetup ve Setup dosyalarını Extensions klasörüne atıp kurmayı dener misiniz?
Has_wq15 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 RYZEN 7 8845HS 32 GB 5600 MHZ RAM Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #2 Hocam, Wi-Fi driverlarını kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.429 Makaleler 1 Çözümler 11 8 Ocak 2025 #3 Ethernet bağlayın. Sonra Wi-Fi driverlarini yukleyin. Artı 0 Eksi
Unstated Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 518 Çözümler 5 Yer Wangdue Phodrang, Bhutan 8 Ocak 2025 #4 Driverları yükledinizmi? Artı 0 Eksi
KS KS Slaugtlher Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #5 Has_wq15 dedi: Hocam, wi-fi driverlarını kurdunuzmu? Genişletmek için tıkla... Unstated dedi: Driverları yükledinizmi? Genişletmek için tıkla... Her hangi bir driver yüklemedim şuanda aklıma geldi driver yüklemek fakat etrafımda şuanda ethernet kablosu yok başka ne yapabilirim Artı 0 Eksi
Has_wq15 dedi: Hocam, wi-fi driverlarını kurdunuzmu? Genişletmek için tıkla... Unstated dedi: Driverları yükledinizmi? Genişletmek için tıkla... Her hangi bir driver yüklemedim şuanda aklıma geldi driver yüklemek fakat etrafımda şuanda ethernet kablosu yok başka ne yapabilirim
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.429 Makaleler 1 Çözümler 11 8 Ocak 2025 #6 Driveri farkli bir cihazdan yukleyerek flash bellege atın. Artı 0 Eksi
Unstated Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 518 Çözümler 5 Yer Wangdue Phodrang, Bhutan 8 Ocak 2025 #7 Slaugtlher dedi: Herhangi bir driver yüklemedim şu anda aklıma geldi driver yüklemek fakat etrafımda şu anda Ethernet kablosu yok başka ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Telefondan internet paylaşabilirsiniz. Dirverlar fazla değil ortalama 15MB oluyor. Artı 0 Eksi
Slaugtlher dedi: Herhangi bir driver yüklemedim şu anda aklıma geldi driver yüklemek fakat etrafımda şu anda Ethernet kablosu yok başka ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Telefondan internet paylaşabilirsiniz. Dirverlar fazla değil ortalama 15MB oluyor.
Has_wq15 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 RYZEN 7 8845HS 32 GB 5600 MHZ RAM Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #8 Slaugtlher dedi: Her hangi bir driver yüklemedim şuanda aklıma geldi driver yüklemek fakat etrafımda şuanda ethernet kablosu yok başka ne Genişletmek için tıkla... Telefonunuza wifi driverını indirin sonra bir USB kablo yardımı ile Bilgisayarınıza gönderin. Artı 0 Eksi
Slaugtlher dedi: Her hangi bir driver yüklemedim şuanda aklıma geldi driver yüklemek fakat etrafımda şuanda ethernet kablosu yok başka ne Genişletmek için tıkla... Telefonunuza wifi driverını indirin sonra bir USB kablo yardımı ile Bilgisayarınıza gönderin.
KS KS Slaugtlher Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #9 Unstated dedi: Telefondan internet paylaşabilirsiniz. Dirverlar fazla değil ortalama 15MB oluyor. Genişletmek için tıkla... USB kablosu olmadan internet paylasamiyorum galiba yinede teşekkürler Has_wq15 dedi: Telefonunuza wifi driverını indirin sonra bir USB kablo yardımı ile Bilgisayarınıza gönderin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şekilde yaptım driveri MSI sitesinden indirdim telefondan attım da kurulum sırasında hata alıyorum altta ekledim ne yapabilirim Dosya Ekleri 17364368702273784514359162870540.jpg 150,8 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleme: 9 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Unstated dedi: Telefondan internet paylaşabilirsiniz. Dirverlar fazla değil ortalama 15MB oluyor. Genişletmek için tıkla... USB kablosu olmadan internet paylasamiyorum galiba yinede teşekkürler Has_wq15 dedi: Telefonunuza wifi driverını indirin sonra bir USB kablo yardımı ile Bilgisayarınıza gönderin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şekilde yaptım driveri MSI sitesinden indirdim telefondan attım da kurulum sırasında hata alıyorum altta ekledim ne yapabilirim
Has_wq15 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 RYZEN 7 8845HS 32 GB 5600 MHZ RAM Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #10 Slaugtlher dedi: USB kablosu olmadan internet paylasamiyorum galiba yinede teşekkürler Dediğiniz şekilde yaptım driveri MSI sitesinden indirdim telefondan attım da kurulum sırasında hata alıyorum altta ekledim ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Hocam, WirelessSetup ve Setup dosyalarını Extensions klasörüne atıp kurmayı dener misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Slaugtlher dedi: USB kablosu olmadan internet paylasamiyorum galiba yinede teşekkürler Dediğiniz şekilde yaptım driveri MSI sitesinden indirdim telefondan attım da kurulum sırasında hata alıyorum altta ekledim ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Hocam, WirelessSetup ve Setup dosyalarını Extensions klasörüne atıp kurmayı dener misiniz?