A ahmett.cvk Hectopat Katılım 17 Mart 2018 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2018 #1 Ben yeni bi sistem topladım ve ne yaptıysam Windows 10 kuramadım. Bana yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2018
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 17 Mart 2018 #2 Bu videolar işini görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videolar işini görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et