mehmetkn Decapat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 31 6 Ocak 2021 #1 Yeni bir sistem aldım ve Windows 10 yüklemek istiyorum. Windows'un kendi sitesi üzerinden USB belleğime bir Windows yükledim. Şimdiki aşamada BIOS ekranından mı yoksa Boot ekranından mı yüklemem gerekiyor lütfen söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2021
Yeni bir sistem aldım ve Windows 10 yüklemek istiyorum. Windows'un kendi sitesi üzerinden USB belleğime bir Windows yükledim. Şimdiki aşamada BIOS ekranından mı yoksa Boot ekranından mı yüklemem gerekiyor lütfen söyler misiniz?
Çözüm Hersiti 6 Ocak 2021 Bilgisayar UEFI ise bu rehberle kurabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bilgisayar UEFI ise bu rehberle kurabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 885 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #2 Bilgisayar UEFI ise bu rehberle kurabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Bilgisayar UEFI ise bu rehberle kurabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS mehmetkn Decapat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 31 6 Ocak 2021 #3 Hersiti dedi: Bilgisayar UEFI ise bu rehberle kurabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Artı 0 Eksi
Hersiti dedi: Bilgisayar UEFI ise bu rehberle kurabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eyvallah.