6 624272 Centipat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 18 6 Mayıs 2023 #11 @439902 hayır isterse bir telefondanda yapabilir Ventoy ile(flashta telefon için giriş yeri varsa)
Cefe_55 Picopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 314 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Yazılım 6 Mayıs 2023 #12 DexMean dedi: Hata mevzuları büyük oranda azaldı aslında hocam. Yine biraz şans işi tabii. Genişletmek için tıkla... Ben Windows 11 çok sevemedim belki de alışkanlıktır yeniliklere açık olmak lazım denemedim ve denemem bir süre daha ama şans vermek lazımdır.
DexMean dedi: Hata mevzuları büyük oranda azaldı aslında hocam. Yine biraz şans işi tabii. Genişletmek için tıkla... Ben Windows 11 çok sevemedim belki de alışkanlıktır yeniliklere açık olmak lazım denemedim ve denemem bir süre daha ama şans vermek lazımdır.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.378 Çözümler 2 6 Mayıs 2023 #13 DexMean dedi: Hocam arkadaşlar videolarını atmışlar zaten. Neden Windows 11 değil de Windows 10? Zaten yakında kesilecek. Yeni olduğuna göre de iyi bir şey almışsınızdır performansta da sıkıntı çıkmaz aslında? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11 bazi oyunlarda sorun cikariyor acmama gibi.
DexMean dedi: Hocam arkadaşlar videolarını atmışlar zaten. Neden Windows 11 değil de Windows 10? Zaten yakında kesilecek. Yeni olduğuna göre de iyi bir şey almışsınızdır performansta da sıkıntı çıkmaz aslında? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11 bazi oyunlarda sorun cikariyor acmama gibi.