T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.644 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 19 Şubat 2021 #11 MauroIcardi09 dedi: Single launguage kurmak istiyorum aslında ama video bana uygun geldi açıkçası. İçerisinde resim olan klasöre yüklesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... ISO'yu USB belleğe yazdırıken içindeki her şey silinir. İşlem bittikten sonra tekrar içine atabilirsiniz.
MauroIcardi09 dedi: Single launguage kurmak istiyorum aslında ama video bana uygun geldi açıkçası. İçerisinde resim olan klasöre yüklesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... ISO'yu USB belleğe yazdırıken içindeki her şey silinir. İşlem bittikten sonra tekrar içine atabilirsiniz.
MauroIcardi09 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #12 Tekin Alakuş dedi: ISO'yu USB belleğe yazdırıken içindeki her şey silinir. İşlem bittikten sonra tekrar içine atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman resimleri PC'ye aktarıp dosyaları yazdırıp daha sonra geri yüklemek daha mantıklı olur.
Tekin Alakuş dedi: ISO'yu USB belleğe yazdırıken içindeki her şey silinir. İşlem bittikten sonra tekrar içine atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman resimleri PC'ye aktarıp dosyaları yazdırıp daha sonra geri yüklemek daha mantıklı olur.
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 19 Şubat 2021 #13 MauroIcardi09 dedi: Single Launguage kurmak istiyorum aslında ama video bana uygun geldi açıkçası. İçerisinde resim olan USB belleğe yüklesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Resimler silinir formatlanırken USB.
MauroIcardi09 dedi: Single Launguage kurmak istiyorum aslında ama video bana uygun geldi açıkçası. İçerisinde resim olan USB belleğe yüklesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Resimler silinir formatlanırken USB.
MauroIcardi09 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #14 Peki Windows 10 kurulurken resimler silinir mi? Yoksa babam beni de bilgisayarıda üst üste kor.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.644 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 19 Şubat 2021 #15 MauroIcardi09 dedi: Peki Windows 10 kurulurken resimler silinir mi? Yoksa babam beni de bilgisayarıda üst üste kor. Genişletmek için tıkla... Hayır.
MauroIcardi09 dedi: Peki Windows 10 kurulurken resimler silinir mi? Yoksa babam beni de bilgisayarıda üst üste kor. Genişletmek için tıkla... Hayır.
Wiera Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15 FA507NVR-LP005 Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #16 MauroIcardi09 dedi: Peki Windows 10 kurulurken resimler silinir mi? Yoksa babam beni de bilgisayarıda üst üste kor. Genişletmek için tıkla... Silinir bir yere yedekle ve öyle yap yoksa baban seni üst üste kor yedekledikten sonra usb dekiler silinir kurulunca yedeklediklerinizi alırsınız.
MauroIcardi09 dedi: Peki Windows 10 kurulurken resimler silinir mi? Yoksa babam beni de bilgisayarıda üst üste kor. Genişletmek için tıkla... Silinir bir yere yedekle ve öyle yap yoksa baban seni üst üste kor yedekledikten sonra usb dekiler silinir kurulunca yedeklediklerinizi alırsınız.
MauroIcardi09 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #17 Ben en iyisi başka bilgisayara kopyalayayım yoksa başıma iş alacağım.
Wiera Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15 FA507NVR-LP005 Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #18 Tekin Alakuş dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de silinir usb içindekiler bir yere yedeklemediği takdirde. MauroIcardi09 dedi: Ben en iyisi başka bilgisayara kopyalayayım yoksa başıma iş alacağım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yap yoksa siliniyor.
Tekin Alakuş dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de silinir usb içindekiler bir yere yedeklemediği takdirde. MauroIcardi09 dedi: Ben en iyisi başka bilgisayara kopyalayayım yoksa başıma iş alacağım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yap yoksa siliniyor.