Yeni sisteme Windows 10 yükleme

Melon Musk

Hectopat
Dostlar selam, yakın zamanda 8 yıllık laptopumu emekliye ayırıp evde kendim güzel bir sistem toplamayı planlıyorum. Yalnız yeni kasaya Windows'u nasıl yükleyeceğim hakkında hiçbir fikrim yok. Şu an laptopta kullandığım Windows 8.1'den bir şekilde yeni kasada Windows 10 la devam edebilir miyim? Yoksa satın mı almam gerekecek?

Bir de üniversite öğrencileri için Windows 10 lisansı bulunduğunu duydum yoksa bundan mı yararlanmalıyım?

Dostlar selam, yakın zamanda 8 yıllık laptopumu emekliye ayırıp evde kendim güzel bir sistem toplamayı planlıyorum. Yalnız yeni kasaya Windows'u nasıl yükleyeceğim hakkında hiçbir fikrim yok. Şu an laptopta kullandığım Windows 8.1'den bir şekilde yeni kasada Windows 10 la devam edebilir miyim? Yoksa satın mı almam gerekecek?

Bir de üniversite öğrencileri için Windows 10 lisansı bulunduğunu duydum yoksa bundan mı yararlanmalıyım?

Yeniden alacaksınız, OEM anahtarlardan alabilkirsiniz.

Dostum eski bilgisayarını emekliye ayırmadan önce eski bilgisayarının diskini söküp yeni bilgisayarına bağlayıp depolama alanına kopyalama işlemi yapabilirsin. İnternete yazıp kolay şekilde program bulabilirsin disk clonelama hakkında.
Birebir aynısını geçireceğinden Windows satın almadan devam edebilirsin. 8.1 i güncelleyip Windows 10 a terfi ettirirsin .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı