K kaanmete55 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 1 25 Temmuz 2015 #1 Selam öncelikle ben yeni bir PC topladım. PC'ye Windows 7 yükleyeceğim DVD ile. Şu an evde internet olmadığı için Windows 8 veya 7 iso indiremiyorum. Windows 7 format CD'si ile yeni bilgisayarıma nasıl Windows 7 kurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2015
Selam öncelikle ben yeni bir PC topladım. PC'ye Windows 7 yükleyeceğim DVD ile. Şu an evde internet olmadığı için Windows 8 veya 7 iso indiremiyorum. Windows 7 format CD'si ile yeni bilgisayarıma nasıl Windows 7 kurabilirim?
D deepdark0 Ziyaretçi 25 Temmuz 2015 #2 Rehberi izle. Kurulumun bir farkı yok. Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi - Technopat
Rehberi izle. Kurulumun bir farkı yok. Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi - Technopat
novalgin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 1.396 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek hekim 27 Temmuz 2015 #3 CD'yi takıp çalıştırmayı dene istersen.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 28 Temmuz 2015 #4 Yeni sisteme eski bir işletim sistemi kurmak sorun çıkartabilir. Günümüzde internete erişim eskisi kadar zor değil. Bir yerden temin edebilirsin.
Yeni sisteme eski bir işletim sistemi kurmak sorun çıkartabilir. Günümüzde internete erişim eskisi kadar zor değil. Bir yerden temin edebilirsin.