Yeni sisteme Windows kurmak için internet kafeciye 2500 TL verilir mi?

maho764

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni PC toplayacağım, bütün bileşenleri ucuza kovalayıp ayrı yerden sipariş verdim. İnternet kafeci 2500 TL format ve Windows yüklerim diyor. 2500 TL vermeye değer mi yoksa kendim yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu açtığınız bu forumda belki de yüz binlerce Windows kurulumu ile ilgili konu var. Olmadı, YouTube'da videoları var. 1 TL bile vermeye değmez.

Adam da insafsızmış. Dediğim gibi, 1 TL bile vermeye değmezken hadi 100-200 TL olsa kabul edilebilirdi. 2500 TL hayatta vermeyin. Kazıkçının önde gideni.

Arkadaşlar ben yeni PC toplayacağım, bütün bileşenleri ucuza kovalayıp ayrı yerden sipariş verdim. İnternet kafeci 2500 TL format ve Windows yüklerim diyor. 2500 TL vermeye değer mi yoksa kendim yapabilir miyim?
2500TL az para değil. Bilgisayarcılar zaten 400TL'ye atıyor normalde.

Sabrınız ve rehber videosu izleyecek İnternetiniz varsa bir Flash bellek sayesinde rahatlıkla kurarsınız. Bazı şeyleri öğrenmek gerek.

Adam seni bulmuş, kazıklıyor tabii, onun da işi o. İki dakikalık iş, bunu da bilmiyorsan internetten PC toplama zaten hata yaparsın. Ömürlük Windows 11 300 TL zaten, kendin kurmalısın, bir şey yok, kod gireceksin sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın 2500 TL vermeyin. İnternette bir sürü video var bununla ilgili, kolayca yaparsınız.

Konu açtığınız bu forumda belki de yüz binlerce Windows kurulumu ile ilgili konu var. Olmadı, YouTube'da videoları var. 1 TL bile vermeye değmez.

Adam da insafsızmış. Dediğim gibi, 1 TL bile vermeye değmezken hadi 100-200 TL olsa kabul edilebilirdi. 2500 TL hayatta vermeyin. Kazıkçının önde gideni.

Ama kasayi da toplayacak.

Sakın 2500 TL vermeyin. İnternette bir sürü video var bununla ilgili, kolayca yaparsınız.

Ama kasayi da toplayacak, sıfır PC olunca ondan dedim.

Yukarıda öyle dememişsiniz ama:
İnternet kafeci 2500 TL format ve Windows yüklerim diyor.

Neyse, yine çok bence. Anakartın kitapçığı oluyor, orada hangi bileşeni nereye takmanız gerektiği yazıyor. Uğraşmayıp 2.5k veririm diyorsanız siz bilirsiniz. Ben yine de asla vermezdim.

Bu işlerde profesyonel falan da değilim, sadece anakart kitapçığı yeterli olabiliyor. Kafanız mı karıştı? Forumda konu açabiliyorsunuz, daha önce konu açmış insanların konusunu araştırabiliyorsunuz, yapay zeka elinizin altında, fotoğraf atıp soru sorabiliyorsunuz. Tonla yol var 2.5k vermemek için.

Saniyede 2.5k kazanacak kadar zengin olsam bile ben PC dizmeyi sevdiğim için para vermezdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı