C csnmcan Hectopat Katılım 23 Şubat 2016 Mesajlar 4 25 Şubat 2016 #1 Merhaba arkadaşlar , bir şey aklıma takıldı . Şimdi biz kasayı topladık işte parçaları taktık peki windowsu nasıl kuracağız? Video Rehber: USB'den Windows 8 Kurulumu - Technopat Burayı izledim hiçbirşey anlamadım windows driverları kurabilecek bir yer var mı yoksa montaj yaptırsak windows kurulu olarak bize verir mi ? Lütfen biliyorsanız cevaplar mısınız ? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2016
Merhaba arkadaşlar , bir şey aklıma takıldı . Şimdi biz kasayı topladık işte parçaları taktık peki windowsu nasıl kuracağız? Video Rehber: USB'den Windows 8 Kurulumu - Technopat Burayı izledim hiçbirşey anlamadım windows driverları kurabilecek bir yer var mı yoksa montaj yaptırsak windows kurulu olarak bize verir mi ? Lütfen biliyorsanız cevaplar mısınız ?
denizhan kaya Hectopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 243 Çözümler 1 25 Şubat 2016 #2 Hocam sizi şöyle alalım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam sizi şöyle alalım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C csnmcan Hectopat Katılım 23 Şubat 2016 Mesajlar 4 25 Şubat 2016 #3 Çok karışık , sanırım bilgisayarcıya yaptırırım teşekkürler bu arada.
RamazanAydın Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 307 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #4 O kadar Technopat videoları ve konular varken neden bilgisayarcıya yaptırıyorsun. Ayrıca videoyu dikkatli bir şekilde izlersen kolayca yapabilirsin.
O kadar Technopat videoları ve konular varken neden bilgisayarcıya yaptırıyorsun. Ayrıca videoyu dikkatli bir şekilde izlersen kolayca yapabilirsin.
denizhan kaya Hectopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 243 Çözümler 1 25 Şubat 2016 #5 Hocam modelleri söyleyin biz size burada yardımcı olalım. Sürücü kurmanın zor bir yanı yok video izlendiği takdirde yapılabilir.
Hocam modelleri söyleyin biz size burada yardımcı olalım. Sürücü kurmanın zor bir yanı yok video izlendiği takdirde yapılabilir.