Yeni site tasarımı nasıl?

Elinize sağlık hocam. Benim için minimal.

Hocam sizin yaptığınız siteler neden bu kadar güzel oluyor? Övmek gibi olmasın ama bence çok ustasın bu işte.

Hocam sizin yaptığınız siteler neden bu kadar güzel oluyor? Övmek gibi olmasın ama bence çok ustasın bu işte.

Lise okurken web tasarım okudum. Sonra masaüstü programlamaya geçtim. Yani fazla web tasarım yapmıyorum. Sürekli yapsam çok daha profesyonel çalışma yapardım. @24099 hocam sizin görüşünüzü merak ediyorum. @Berkay Davas hocam sizin fikirlerinizi daha çok merak ediyorum

Parça parça tasarımlar güzel ancak bütün olarak ciddi hatalar var. Boşluklar hiç doğru değil.
Footer neden sayfadan dar, çok rahatsız edici duruyor.
Slider ile içerik aynı genişlikte değil.

Parça parça tasarımlar güzel ancak bütün olarak ciddi hatalar var. Boşluklar hiç doğru değil.
Footer neden sayfadan dar, çok rahatsız edici duruyor.
Slider ile içerik aynı genişlikte değil.

Ne gibi bir öneriniz var hocam?
Footer kısmını genişletmiştim dediğiniz üzere. Daha mı fazla genişlemesi lazım?

Ne gibi bir öneriniz var hocam?
Footer kısmını genişletmiştim dediğiniz üzere. Daha mı fazla genişlemesi lazım?
Genişlemekten ayrı bir şeyler de eklenmesi gerekiyor. Hakkında yazısının bir özetini sol tarafına alabilirsin. İçerik ile aynı genişliğe gelmesi gerek.

Genişlemekten ayrı bir şeyler de eklenmesi gerekiyor. Hakkında yazısının bir özetini sol tarafına alabilirsin. İçerik ile aynı genişliğe gelmesi gerek.

Anladım. Benim içerik alanım 1100Px. Footer mid alanı 1100Px olmalı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…