talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 10 Eylül 2013 #1 Buradaki smileylerden istiyoruz Lütfen
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2013 #2 Özellikli bu üçü olsa hiç fena olmaz ama forumun düzeninini de bozabilir. Bilemiyorum yöneticiler karar versin.
Özellikli bu üçü olsa hiç fena olmaz ama forumun düzeninini de bozabilir. Bilemiyorum yöneticiler karar versin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Eylül 2013 #3 Paylaştığınız smileylerden hiçbiri gözükmüyor...
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2013 #4 Recep Baltaş dedi: Paylaştığınız smileylerden hiçbiri gözükmüyor... Genişletmek için tıkla... Ben bir kaç tanesini gördüm, internetin yavaşsa gözükmüyor. Sayfa sürekli yükleniyor zaten. Bunların hepsi DH simgeleri. Üstüne tıklayınca anlıyorsun linkten.
Recep Baltaş dedi: Paylaştığınız smileylerden hiçbiri gözükmüyor... Genişletmek için tıkla... Ben bir kaç tanesini gördüm, internetin yavaşsa gözükmüyor. Sayfa sürekli yükleniyor zaten. Bunların hepsi DH simgeleri. Üstüne tıklayınca anlıyorsun linkten.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 10 Eylül 2013 #5 Ben görüyorum, bence aşırıya kaçar. Şuan kullandıklarımız şık ve sade. Hareketli simgeler pek hoş gözükmüyor bence.
Ben görüyorum, bence aşırıya kaçar. Şuan kullandıklarımız şık ve sade. Hareketli simgeler pek hoş gözükmüyor bence.
Can Kural Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 599 Makaleler 1 Yer Ankara - Yenimahalle Daha fazla Meslek Öğrenci 10 Eylül 2013 #6 Bu ifade varken ne gerek var diğer ifadelere - - - Güncellendi - - - Ama bu da bir ayrı güzelmiş canım Tam Recep Abi için, sinirlenince kelimelere gerek yok
Bu ifade varken ne gerek var diğer ifadelere - - - Güncellendi - - - Ama bu da bir ayrı güzelmiş canım Tam Recep Abi için, sinirlenince kelimelere gerek yok
A Anıl Sezer Ziyaretçi 10 Eylül 2013 #7 Bence de gerek yok. Şimdiki ifadelerimiz gayet şık ve net. Çok fazla ifade sululuk yaratır. DH ortamını görüyoruz.
Bence de gerek yok. Şimdiki ifadelerimiz gayet şık ve net. Çok fazla ifade sululuk yaratır. DH ortamını görüyoruz.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 10 Eylül 2013 #8 Anıl Sezer dedi: Bence de gerek yok. Şimdiki ifadelerimiz gayet şık ve net. Çok fazla ifade sululuk yaratır. DH ortamını görüyoruz. Genişletmek için tıkla... Adam pro.
Anıl Sezer dedi: Bence de gerek yok. Şimdiki ifadelerimiz gayet şık ve net. Çok fazla ifade sululuk yaratır. DH ortamını görüyoruz. Genişletmek için tıkla... Adam pro.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 10 Eylül 2013 #9 Bence böyle şeylere gerek yok. Düzeni bozuyor fazla hareketli smileyler. 20-30 tane ardı ardına ekleyenler çıkacak sonra bunları. Biliyorum.
Bence böyle şeylere gerek yok. Düzeni bozuyor fazla hareketli smileyler. 20-30 tane ardı ardına ekleyenler çıkacak sonra bunları. Biliyorum.
Can Kural Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 599 Makaleler 1 Yer Ankara - Yenimahalle Daha fazla Meslek Öğrenci 10 Eylül 2013 #10 Egemen dedi: Bence böyle şeylere gerek yok. Düzeni bozuyor fazla hareketli smileyler. 20-30 tane ardı ardına ekleyenler çıkacak sonra bunları. Biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum
Egemen dedi: Bence böyle şeylere gerek yok. Düzeni bozuyor fazla hareketli smileyler. 20-30 tane ardı ardına ekleyenler çıkacak sonra bunları. Biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum