Yeni bir işlemci soğutucusu ve termal macun sipariş ettim ancak termal macunu nasıl temizlerim emin olamadım. Bazı yerlerde alkol bazı yerlerde nemli bez demişler ya da kulak çöpü ve alkol en iyi yöntem nedir? Alkol amaçlı kolonya kullansam olur mu?
Yeni bir işlemci soğutucusu ve termal macun sipariş ettim ancak termal macunu nasıl temizlerim emin olamadım. Bazı yerlerde alkol bazı yerlerde nemli bez demişler ya da kulak çöpü ve alkol en iyi yöntem nedir? Alkol amaçlı kolonya kullansam olur mu?
Ben elimde ıslak mendil ile silip peçete ile kuruluyorum eğer elinizde malzemeleri varsa söylendiği gibi yapabilirsiniz 4-5 kez macun değiştim herhangi bir sorun yaşamadım şu an (i5-4.nesil kullanıyorum)
Kolonya da esans var. İzopropil alkol kullanmalısın. Eczaneden az miktarda bulunan şişeler satın alabilirsin. Su veya ıslak mendil kullanmaman daha doğru olur. İzopropil alkol uçucu olduğundan 2 dakika içinde uçup gidiyor.
Altta biriside esanslı diye olmaz demiş şimdi termal macun alırken Arctic mx-4 4 gr spatulalı modeli var hiç bunlarla uğraşmadan spatula ile yapsam yeter mi?
Altta biriside esanslı diye olmaz demiş şimdi termal macun alırken Arctic mx-4 4 gr spatulalı modeli var hiç bunlarla uğraşmadan spatula ile yapsam yeter mi?