512 GB'lik bir SSD'm var ve şu: Amazon.com.tr SSD'yi almayı düşünüyorum.
Sistem özellikleri:
RTX 3060.
H610M k 4
i5 12400F.
Yeni SSD'yi aldığımda şu anda bulunanı kullanamaz mıyım (1.5 TB olarak). Ve yüklü olan programlara vesaire ne olacak?
Sistem özellikleri:
RTX 3060.
H610M k 4
i5 12400F.
Yeni SSD'yi aldığımda şu anda bulunanı kullanamaz mıyım (1.5 TB olarak). Ve yüklü olan programlara vesaire ne olacak?
Sistem özellikleri:
RTX 3060.
H610M k 4
i5 12400F.
Dönüştürücü ile kullanabilirsin (M.2 ise) ama çalışıp çalışmayacağına dair garanti veremem ve hızı da pek iyi olmaz x1'den ötürü. O SSD'yi de alma. Piyasadaki en dandik M.2'lerden biridir.
Kioxia Exceria Plus G2 Nvme 2tb 3400MB-3200MB/S M2 Pcıe Nvme en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Dönüştürücü ile kullanabilirsin ama çalışıp çalışmayacağına dair garanti veremem ve hızı da pek iyi olmaz x1'den ötürü. O SSD'yi de alma. Piyasadaki en dandik M.2'lerden biridir.
Kioxia Exceria Plus G2 Nvme 2tb 3400MB-3200MB/S M2 Pcıe Nvme en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Exceria SATA için söylüyorlardı, bu model ile alakası yok. Ayrıca Exceria SATA'nın o problemi de giderildi. O da gayet iyi SSD'dir fiyatına göre ama SATA.
Exceria SATA için söylüyorlardı, bu model ile alakası yok. Ayrıca Exceria SATA'nın o problemi de giderildi. O da gayet iyi SSD'dir fiyatına göre ama SATA.