E efegumusay Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 520 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #1 Halihazırda 240 GB'lık bir SSD'im var, 2. bir SSD almak istiyorum. Nasıl takmalıyım?
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.956 Makaleler 1 Çözümler 7 12 Ocak 2021 #2 efegumusay dedi: Halihazırda 240 GB'lık bir SSD'im var, 2. bir SSD almak istiyorum. Nasıl takmalıyım? Genişletmek için tıkla... M.2 ise Anakart'a yerleştirip vidalayarak. Sata SSD ise kasanın SSD yerine vidalayıp kablolarını takarak.
efegumusay dedi: Halihazırda 240 GB'lık bir SSD'im var, 2. bir SSD almak istiyorum. Nasıl takmalıyım? Genişletmek için tıkla... M.2 ise Anakart'a yerleştirip vidalayarak. Sata SSD ise kasanın SSD yerine vidalayıp kablolarını takarak.
svsbyfndsi Femtopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 82 12 Ocak 2021 #3 KlesS dedi: M.2 ise Anakart'a yerleştirip vidalayarak. SATA SSD ise kasanın SSD yerine vidalayıp kablolarını takarak. Genişletmek için tıkla... Ayrıca harici yer yoksa DVD RW söküp oraya SSD kızağıyla montajını yapmalısınız.
KlesS dedi: M.2 ise Anakart'a yerleştirip vidalayarak. SATA SSD ise kasanın SSD yerine vidalayıp kablolarını takarak. Genişletmek için tıkla... Ayrıca harici yer yoksa DVD RW söküp oraya SSD kızağıyla montajını yapmalısınız.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.584 Makaleler 10 Çözümler 9 12 Ocak 2021 #4 KlesS dedi: M.2 ise Anakart'a yerleştirip vidalayarak. Sata SSD ise kasanın SSD yerine vidalayıp kablolarını takarak. Genişletmek için tıkla... Taktıktan sonra KlesS'in dediğine ek olarak sistem açılınca "Bilgisayar Yönetimi" ekranının "Disk Yönetimi" kısmına girerek taktığın SSD'de yeni birim oluşturman yani biçimlendirmen gerekiyor.
KlesS dedi: M.2 ise Anakart'a yerleştirip vidalayarak. Sata SSD ise kasanın SSD yerine vidalayıp kablolarını takarak. Genişletmek için tıkla... Taktıktan sonra KlesS'in dediğine ek olarak sistem açılınca "Bilgisayar Yönetimi" ekranının "Disk Yönetimi" kısmına girerek taktığın SSD'de yeni birim oluşturman yani biçimlendirmen gerekiyor.