Yeni SSD alınca ne yapılmalı?

YAVUZAKTO

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop ROG Boost: 2420MHz* at 140W 8GB GDDR6
GPU 13th Gen Intel® Core™ i7-13650HX Processor 24M Cache, 4.9 GHz
FHD+ (1920 x 1200, WUXGA) 16:10 165Hz 16-inch Response Time: 7ms
16GB DDR5-4800 SO-DIMM
PC için yeni SSD alacağım ve aldığımda ne yapmalıyım?
PC'ye format atılmalı mı yoksa işletim sistemi ve uygulamalar taşınabilir mi SSD'ye?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'ye format atılmalı mı yoksa işletim sistemi ve uygulamalar taşınabilir mi SSD'ye?

Okuma yazma hızlarını kontrol et önce sonra işletim sistemini klonlarsın ama format öneririm.

Ya da çift işletim sistemi kurup uygulama vs aktardıktan sonra HDD'deki sistemi silip SSD ile devam edebilirsiniz.

Klonlama yap veya format yükle.
Okuma yazma hızlarını kontrol et önce sonra işletim sistemini klonlarsın ama format öneririm.

Ya da çift işletim sistemi kurup uygulama vs aktardıktan sonra HDD'deki sistemi silip SSD ile devam edebilirsiniz.

Hocam resminizde PS3 Slim var PS3 kullanıyor musunuz?

Önce hiçbir şey yapmadan SSD'yi test etmeniz lazım performans kayb var mı yok mu diye yoksa sonradan başınıza iş alabilirsiniz.

Nasıl test ve neden.

SSD olarak ne önerirsiniz?

Performans testi her zaman dediğim gibi teknoloji şans işidir ürün ne kadar kaliteli olursa olsun marka ne kadar güvenilir olursa olsun hatalı çıkmaihtimali var aktif kullanmaya başlamadan önce test etmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…