onur.0 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Yeni SSD'yi PC'ye gösteremiyorum, nasıl yapacağım? Dosya Ekleri 1724873609358.png 574,4 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2024
Y youngthug Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 Bilgisayar yönetimindeki disk yönetimi kısmında gözükmüyor mu?
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 Yeni aldığınız SSD ye kurulum yapmak istiyorsanız ve kurulum ekranında göremiyorsanız normal. IRST driveri gerekli. Veya BIOS ayarlarından VMD yi disable yaparsanız kurulum ekranında direk görünür. Bu durumda IRST driveri gerekmez.
Yeni aldığınız SSD ye kurulum yapmak istiyorsanız ve kurulum ekranında göremiyorsanız normal. IRST driveri gerekli. Veya BIOS ayarlarından VMD yi disable yaparsanız kurulum ekranında direk görünür. Bu durumda IRST driveri gerekmez.
onur.0 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #5 Cheese Wizzard dedi: Bilgisayar yönetimindeki disk yönetimi kısmında gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır gözükmüyor
Cheese Wizzard dedi: Bilgisayar yönetimindeki disk yönetimi kısmında gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır gözükmüyor
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #6 onur.0 dedi: Hayır gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Ekran resmi atarmısınız. Büyük/geniş alanlı resim atın. Tam oturtmamış olabilir misiniz?
onur.0 dedi: Hayır gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Ekran resmi atarmısınız. Büyük/geniş alanlı resim atın. Tam oturtmamış olabilir misiniz?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #7 onur.0 dedi: Hayır gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Anakart modeli nedir?
onur.0 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #8 dolob dedi: Yeni aldığınız SSD ye kurulum yapmak istiyorsanız ve kurulum ekranında göremiyorsanız normal. IRST driveri gerekli. Veya BIOS ayarlarından VMD yi disable yaparsanız kurulum ekranında direk görünür. Bu durumda IRST driveri gerekmez. Genişletmek için tıkla... Hayır kurulum yapmak istemiyorum ikinci fazladan olan sokate taktım ssdyi dolob dedi: Ekran remi atarmısınız. Büyük/geniş alanlı resim atın. Genişletmek için tıkla... dolob dedi: Yeni aldığınız SSD ye kurulum yapmak istiyorsanız ve kurulum ekranında göremiyorsanız normal. IRST driveri gerekli. Veya BIOS ayarlarından VMD yi disable yaparsanız kurulum ekranında direk görünür. Bu durumda IRST driveri gerekmez. Genişletmek için tıkla... Taktığım ssdinin içi dolu ve içinde windows11 de var buyüzden bir sıkıntı olabilir mi acaba Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2024-08-28 saat 22.19.04_647ccdc1.jpg 98 KB · Görüntüleme: 18
dolob dedi: Yeni aldığınız SSD ye kurulum yapmak istiyorsanız ve kurulum ekranında göremiyorsanız normal. IRST driveri gerekli. Veya BIOS ayarlarından VMD yi disable yaparsanız kurulum ekranında direk görünür. Bu durumda IRST driveri gerekmez. Genişletmek için tıkla... Hayır kurulum yapmak istemiyorum ikinci fazladan olan sokate taktım ssdyi dolob dedi: Ekran remi atarmısınız. Büyük/geniş alanlı resim atın. Genişletmek için tıkla... dolob dedi: Yeni aldığınız SSD ye kurulum yapmak istiyorsanız ve kurulum ekranında göremiyorsanız normal. IRST driveri gerekli. Veya BIOS ayarlarından VMD yi disable yaparsanız kurulum ekranında direk görünür. Bu durumda IRST driveri gerekmez. Genişletmek için tıkla... Taktığım ssdinin içi dolu ve içinde windows11 de var buyüzden bir sıkıntı olabilir mi acaba
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #9 onur.0 dedi: Hayır kurulum yapmak istemiyorum ikinci fazladan olan sokate taktım SSD'yi Genişletmek için tıkla... Laptop model nedir hocam?
onur.0 dedi: Hayır kurulum yapmak istemiyorum ikinci fazladan olan sokate taktım SSD'yi Genişletmek için tıkla... Laptop model nedir hocam?
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #10 onur.0 dedi: Hayır kurulum yapmak istemiyorum ikinci fazladan olan sokate taktım ssdyi Genişletmek için tıkla... Disk veya anakarttaki sokette sorun olabilir. Söküp tekrar takın.
onur.0 dedi: Hayır kurulum yapmak istemiyorum ikinci fazladan olan sokate taktım ssdyi Genişletmek için tıkla... Disk veya anakarttaki sokette sorun olabilir. Söküp tekrar takın.