Yeni SSD Kurulumu

ErdemSTR

Centipat
Yeni aldığım SanDisk SSD'yi halihazırda çalışmakta olan bilgisayarıma taktım. Daha sonra bu bilgisayara gidince SSD'yi göremedim ve yukarıdan yönete bastım sonra da orada SSD ayrıştırılmamış yazıyordu. Sol tıklayıp biçimlendir dedim SSD D diski olarak geldi, hız testi yaptım değerleri söylendiği gibi ancak içerisinde bir klasör oluşturunca kafamda soru işareti oluştu. Klasörün sağ üstünde transfer işareti gibi bir işaret var. O neden kaynaklanıyor acaba, yanlış bir şey mi yapmışım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk üzerinde dosya sıkıştırma izni vermişsin. Disk üzerinde sağ tıklayıp özeliikleri açarak sıkıştırma ile ilgili olan tik i kaldırman yeterli olacaktır.

Disk üzerinde dosya sıkıştırma izni vermişsin. Disk üzerinde sağ tıklayıp özeliikleri açarak sıkıştırma ile ilgili olan tik i kaldırman yeterli olacaktır.
Teşekkürler düzeldi. SSD kurulumunda herhangi bir sıkıntı yok değil mi ?

Teşekkürler düzeldi. SSD kurulumunda herhangi bir sıkıntı yok değil mi ?
Yok. Eğer bu özelliği tekrar aktif hale getirirse windows un performans ayarları kısmındaki tercihlerin bunu gerektirdiği için yapıyordur. Seçimlerini değiştirmeyi dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…