Yeni SSD sonrası yapılması gerekenler

WalterBishop

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Ben halihazırda WD Green 240 GB modeli kullanıyorum. İndirim dolasıyla şu ürünü aldım;
Merak ettiğim şu ana kadar oynadığım oyunlar ve programlar 240 GB olan modelde duruyor. Yeni SSD gelince format atmam gerekir mi her şeye baştan yoksa M.2 slotuna takıp hiçbir şey yapmadan devam mı etmem gerekir. Bu konu aklıma takıldı sizlere sormak istedim. Windows'u yeni SSD'ye kurmak gibi bir derdimde yok şu anlık bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben halihazırda WD Green 240 GB modeli kullanıyorum. İndirim dolasıyla şu ürünü aldım;
Merak ettiğim şu ana kadar oynadığım oyunlar ve programlar 240 GB olan modelde duruyor. Yeni SSD gelince format atmam gerekir mi her şeye baştan yoksa M.2 slotuna takıp hiçbir şey yapmadan devam mı etmem gerekir. Bu konu aklıma takıldı sizlere sormak istedim. Windows'u yeni SSD'ye kurmak gibi bir derdimde yok şu anlık bu arada.
Aldığınız SSD M.2 SATA olduğu için acayip bir hız farkı yok. O yüzden karar size kalmış.

Bu ayarları yapmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı