Yeni SSD'de yeni basit birim oluşturulamıyor

EyupYILDIRIM

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 3 2200G-2*8 16GB 3200mhz cl16 ddr4 ram-Vega 8-Gigabyte b450m s2h
SSD veya HDD modeli
KIOXIA EXCERIA 480GB SATA SSD
Bugün elimdeki eski hard diski aldığım yeni SSD'ye aktardım. HDD 180 GB boyuta sahip, SSD ise 480 GB. Tüm verileri aktardıktan sonra haliyle SSD de ayrılmamış boş alan kaldı. Bu alanı yeni basit birim oluşturup kullanmak istiyorum 300 GB'a yakın yer boşta duruyor çünkü. Fakat boş alanı seçip yeni birim oluşturmak istediğimde hata veriyor. Hatayı fotoğraf olarak ekledim yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar AOMEI Partition Assistant yazılımı ile sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayanlar bu yazılım ile çözebilirler Windows disk yönteicisinde ne yaptıysanız aynısını yapın, Windows'ta olmuyorsa bu yazılım ile oluyor bilginize.

Arkadaşlar AOMEI Partition Assistant yazılımı ile sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayanlar bu yazılım ile çözebilirler Windows disk yönteicisinde ne yaptıysanız aynısını yapın, Windows'ta olmuyorsa bu yazılım ile oluyor bilginize.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…