Yeni SSD'ye geçiş sonrası Windows 10 lisansı gider mi?

ErenGl-

Hectopat
Arkadaşlar SSD'ye geçeceğim bu yüzden SSD'ye kuracağım işletim sistemini, temiz bir şekilde ilerlemek istiyorum. SSD takıp formatladıktan sonra Win 10 gider mi? Yani kullandığım etkinleştirme anahtarı ile kullanmaya devam edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniden Kurman Gerekir,Etkinleştirme Anahtarının Sadece Bir Kez Kullanabileceğini Biliyorum Ben.

Hocam Windows ürün anahtarınız OEM Key ise anakart değişmediği sürece ürün anahtarınız gitmez. OEM Key değilse lisansınızın fotoğrafını çekin. Windows 10 kurarken isteyebilir.

Yerinizde olsam clone programı indirip hiç uğraşmam.

Hocam Windows ürün anahtarınız OEM Key ise anakart değişmediği sürece ürün anahtarınız gitmez. OEM Key değilse lisansınızın fotoğrafını çekin. Windows 10 kurarken isteyebilir.
ürün kimliği sonunda oem yazıyor?

OEM ve Retail lisanslar ömür boyu kullanılan lisanslardır format ile gitmezler. OEM lisansı PC değişiminde yeni PC'ye aktaramazsınız fakat Retail lisans yeni PC'ye de aktarılabilen lisansdır.

Hocam OEM Key'ler anakart değişmediği sürece ürün anahtarınız gitmez. Lisans anakarta gömülüdür. Yani format atsanız dahi lisans gitmez.
çok meşgül ettim sizi ama oem olduğuna nasıl emin olacağım

Hayır, gitmez. Aynı etkinleştirme anahtarı ile sorunsuzca aktifleştirebilirsiniz. Hatta ilk kurulumda lisans anahtarı girmeseniz bile eğer birde Microsoft hesabınızda aktif olarak bağlıysa internet bağlantısını kurduğu an otomatik olarak aktifleştirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…