M muhammedxs Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Merhaba bugün yeni bir SSD aldım ancak Windows 10 kurmaya çalışırken Windows logosu altında da 2 nokta çıkıyor ve kalıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba bugün yeni bir SSD aldım ancak Windows 10 kurmaya çalışırken Windows logosu altında da 2 nokta çıkıyor ve kalıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 18 5 Eylül 2023 #2 Nasıl yani? Kurulum bittikten sonra mı açılmıyor? Yoksa direkt kurulumamı girmiyor?
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.211 Çözümler 22 5 Eylül 2023 #3 Kurulum mu açılmıyor, Windows hazırlanıyor gibi bir yerde mi kalıyor, yoksa kurulunca sistem mi açılmıyor.
Kurulum mu açılmıyor, Windows hazırlanıyor gibi bir yerde mi kalıyor, yoksa kurulunca sistem mi açılmıyor.
M muhammedxs Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #4 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Kurulum mu açılmıyor, Windows hazırlanıyor gibi bir yerde mi kalıyor, yoksa kurulunca sistem mi açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kurulum açılmıyor.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Kurulum mu açılmıyor, Windows hazırlanıyor gibi bir yerde mi kalıyor, yoksa kurulunca sistem mi açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kurulum açılmıyor.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.211 Çözümler 22 5 Eylül 2023 #5 Windows'u GPT mi yoksa MBR olarak mı yazdınız diske.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 18 5 Eylül 2023 #6 Hocam USB yanlış yazılmıştır yeniden yazın.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.211 Çözümler 22 5 Eylül 2023 #7 Emin Dmr dedi: Hocam USB yanlış yazılmıştır yeniden yazın. Genişletmek için tıkla... Belkide GPT olarak yazdı UEFI kapalı neden direkt yanlış yazılmıştır diyorsunuz.
Emin Dmr dedi: Hocam USB yanlış yazılmıştır yeniden yazın. Genişletmek için tıkla... Belkide GPT olarak yazdı UEFI kapalı neden direkt yanlış yazılmıştır diyorsunuz.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 18 5 Eylül 2023 #8 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Belkide GPT olarak yazdı UEFI kapalı neden direkt yanlış yazılmıştır diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam o ihtimalde varda çoğu kişi yanlış yazdırıyor USB belleği. Ayrıca yanlış bilmiyorsam hiçbir şekilde kurulum başlamaması lazım o olunca.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Belkide GPT olarak yazdı UEFI kapalı neden direkt yanlış yazılmıştır diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam o ihtimalde varda çoğu kişi yanlış yazdırıyor USB belleği. Ayrıca yanlış bilmiyorsam hiçbir şekilde kurulum başlamaması lazım o olunca.
M muhammedxs Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #9 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Belkide GPT olarak yazdı UEFI kapalı neden direkt yanlış yazılmıştır diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yazdığımı tam hatırlamıyorum ama UEFI vs. açık. Çınar ÇİFTÇİ dedi: Windows'u GPT mi yoksa MBR olarak mı yazdınız diske. Genişletmek için tıkla... Direkt olarak Windows 10 indirme aracı ile yazdım USB'ye.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Belkide GPT olarak yazdı UEFI kapalı neden direkt yanlış yazılmıştır diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yazdığımı tam hatırlamıyorum ama UEFI vs. açık. Çınar ÇİFTÇİ dedi: Windows'u GPT mi yoksa MBR olarak mı yazdınız diske. Genişletmek için tıkla... Direkt olarak Windows 10 indirme aracı ile yazdım USB'ye.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 18 5 Eylül 2023 #10 muhammedxs dedi: Nasıl yazdığımı tam hatırlamıyorum ama UEFI vs. açık. Direkt olarak Windows 10 indirme aracı ile yazdım USB'ye. Genişletmek için tıkla... SSD markası nedir?
muhammedxs dedi: Nasıl yazdığımı tam hatırlamıyorum ama UEFI vs. açık. Direkt olarak Windows 10 indirme aracı ile yazdım USB'ye. Genişletmek için tıkla... SSD markası nedir?