Yeni SSD'ye Windows 10 Pro kurma

İkisini birlikte bağlayabiliyorsanız sorun yok önce kendi başına SSD'ye Windows kurun sonra BIOS'tan önceliği SSD'ye verirsiniz sorun kalmaz.

Yani normal kurulum yapacağım? HDD falan çıkarmama gerek yok o zaman. Sonradan nasıl sileceğim peki diğer Windows'u?

Hayır bilgisayar sağlıklı şekilde açıldıktan sonra istediğim dosyaları SSD'ye aktarıp biçimlendirmiştim ama gerek te yok bana kalırsa.

Biçimlendirmem gerekli mi derken SSD'yi kastetmiştim. Şu anda disk yöneticisinde falan gözüküyor ama içi gözükmüyor.

Biçimlendirmem gerekli mi derken SSD'yi kastetmiştim. Şu anda disk yöneticisinde falan gözüküyor ama içi gözükmüyor.
İşletim sitemini kurarken kendi biçimlendiriyor önemli olan kurulumda SSD seçerken gözüküyor olması.

İşletim sitemini kurarken kendi biçimlendiriyor önemli olan kurulumda SSD seçerken gözüküyor olması.

Tamamdır. O zaman kurulum için flash belleği hazırlayıp, bilgisayarı kapatıp HDD'yi çıkardıktan sonra SSD'ye kurulum yapacağım. Sonra HDD'yi geri takacağım. Anladığım bu şekilde.

Tamamdır. O zaman kurulum için flash belleği hazırlayıp, bilgisayarı kapatıp HDD'yi çıkardıktan sonra SSD'ye kurulum yapacağım. Sonra HDD'yi geri takacağım. Anladığım bu şekilde.
Evet genel olarak öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…