Yeni SSD'ye Windows 7 nasıl kurulur?

arda307

Hectopat
Yeni SSD aldım. Flashıma Windows 7 Ultimate ISO'sunu yükledim ama bilgisayarı açtığımda herhangi bir yükleme ekranı çıkmıyor direk BIOS'a atıyor. Nasıl yapacağım?

Yeni SSD aldım. Flashıma Windows 7 Ultimate ISO'sunu yükledim ama bilgisayarı açtığımda herhangi bir yükleme ekranı çıkmıyor direk BIOS'a atıyor. Nasıl yapacağım?
Şu rehber iş görür:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam neden Windows 7 Windows 10'un özellikleri çok daha fazla hem SSD rahatlıkla kaldırır. (Yüklersen Windows 10'un güncel sürümlerini yükle.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam neden Windows 7 Windows 10'un özellikleri çok daha fazla hem SSD rahatlıkla kaldırır. (Yüklersen Windows 10'un güncel sürümlerini yükle.)

Her şey özellik değil bence Windows 7'nin güncellemeri yapılırsa aşırı hızlı ve stabil oluyor tabii birkaç yıl sonra tamamen kalkacak ama bir de arkadaşın RAM'i düşük galiba.

Windows 10 Pro sürümünü kurarsan senin için daha verimli şu an için en güvenli işletim sistemi o

Her şey özellik değil bence Windows 7'nin güncellemeri yapılırsa aşırı hızlı ve stabil oluyor tabii birkaç yıl sonra tamamen kalkacak ama bir de arkadaşın RAM'i düşük galiba.

Windows 7 sürümleri UEFI olarak kurulumu desteklemiyor.
Hadi kurdun diyelim Windows 10 Pro gibi stabil olamaz.
Windows 7 kuruluydu dizüstü bilgisayarımda bir anda aniden çöktü işletim sistemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Pro sürümünü kurarsan senin için daha verimli şu an için en güvenli işletim sistemi o

Windows 7 sürümleri UEFI olarak kurulumu desteklemiyor.
Hadi kurdun diyelim Windows 10 Pro gibi stabil olamaz.
Windows 7 kuruluydu dizüstü bilgisayarımda bir anda aniden çöktü işletim sistemi.

Ben Windows 7 indirdim fakat Ethernet kablosu takmama rağmen internete bağlanmıyor. Sorun nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı