Pentarelia Hectopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 3 25 Kasım 2019 #1 Windows'u içerisine kurabilmek için yeni SSD aldım. Format atmadan Windows'u HDD'den nasıl SSD'ye aktarırım veya taşırım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2019
Windows'u içerisine kurabilmek için yeni SSD aldım. Format atmadan Windows'u HDD'den nasıl SSD'ye aktarırım veya taşırım.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 25 Kasım 2019 #2 Format atmadan olmaz diye düşünüyorum.
genccluber Centipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 457 Çözümler 5 25 Kasım 2019 #3 Pentarelia dedi: Windows'u içerisine kurabilmek için yeni SSD aldım. Format atmadan Windows'u HDD'den nasıl SSD'ye aktarırım veya taşırım. Genişletmek için tıkla... Forumda mevcut disk clone işlemi yapacaksınız. Ancak aldığınız SSD disk HDD'niz de ki boyutla aynı değilse problem çıkarabilir.
Pentarelia dedi: Windows'u içerisine kurabilmek için yeni SSD aldım. Format atmadan Windows'u HDD'den nasıl SSD'ye aktarırım veya taşırım. Genişletmek için tıkla... Forumda mevcut disk clone işlemi yapacaksınız. Ancak aldığınız SSD disk HDD'niz de ki boyutla aynı değilse problem çıkarabilir.
gobl1n Hectopat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 245 Çözümler 1 25 Kasım 2019 #4 Easeus Todo Backup kullanabilirsiniz. Eski sürümlerde beleş klona izin veriyordu. Eski bir sürüm arayıp indirin. Klonlarken, "Optimize for SSD"yi seçin. Tamamen özgür Clonezilla da var, ama karışık gelebilir.
Easeus Todo Backup kullanabilirsiniz. Eski sürümlerde beleş klona izin veriyordu. Eski bir sürüm arayıp indirin. Klonlarken, "Optimize for SSD"yi seçin. Tamamen özgür Clonezilla da var, ama karışık gelebilir.
Pentarelia Hectopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 3 25 Kasım 2019 #5 genccluber dedi: Forumda mevcut disk clone işlemi yapacaksınız. Ancak aldığınız SSD disk HDD'niz de ki boyutla aynı değilse problem çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Diskimdeki herşeyi kopyalamak istemiyorum sadece Windows'u aktarmak istiyorum
genccluber dedi: Forumda mevcut disk clone işlemi yapacaksınız. Ancak aldığınız SSD disk HDD'niz de ki boyutla aynı değilse problem çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Diskimdeki herşeyi kopyalamak istemiyorum sadece Windows'u aktarmak istiyorum
gobl1n Hectopat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 245 Çözümler 1 25 Kasım 2019 #6 Pentarelia dedi: sadece Windows'u aktarmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bunun için, partiton'daki ekstra dosyaları başka bir yere taşımanız lazım.
Pentarelia dedi: sadece Windows'u aktarmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bunun için, partiton'daki ekstra dosyaları başka bir yere taşımanız lazım.