Yeni SSD'ye Windows kurmak

proximal

Femtopat
Daha fazla  
Yeni SSD aldım şu anda PC'de Windows 11 kurulu. Yeni aldığım SSD'ye Windows 10 kurup diğerini sıfırlamak istiyorum flaşla yapacaktım ama flaşım salt okunur olmuş ve Rufus'la CMD'yle filan denedim düzeltemedim başkada flash yok. Nasıl Windows 10 yüklerim diğer SSD'ye? Ona Windows 10 kurduktan sonra diğer SSD'deki oyunları filan ona aktaracağım.

Harici HDD'den 20 25 GB'lık bölüm ayırın Windows ISO'yu oraya kurun ardından CMD ile orayı çalıştırdığınızda direkt kurulum ekranı geliyor oradan da SSD'nizi seçip kurabilirsiniz.

Bu konu yardımcı olacaktır.

Yeni SSD aldım şu anda PC'de Windows 11 kurulu. Yeni aldığım SSD'ye Windows 10 kurup diğerini sıfırlamak istiyorum flaşla yapacaktım ama flaşım salt okunur olmuş ve Rufus'la CMD'yle filan denedim düzeltemedim başkada flash yok. Nasıl Windows 10 yüklerim diğer SSD'ye? Ona Windows 10 kurduktan sonra diğer SSD'deki oyunları filan ona aktaracağım.

CMD üzerinden diskpart kullandınız mı?

Flaşın dandikse ve çok uzun süre kullandıysan ömrü dolar ve sadece okuma moduna geçer. HDD ve SSD'lerdede bu durum geçerlidir. SSD veya HDD sağlığı %0 olduğunda olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı