pcdelisi155 Femtopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 SSD veya HDD modeli Sandisk SSD Plus 240 GB Yeni bir SSD aldım, içinde Windows'u kurubilabilecek ekipmanlar var mıdır? Yani USB'den direkt olarak kurulum yapılabilir mi? FreeDOS olarak mı geliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024
Yeni bir SSD aldım, içinde Windows'u kurubilabilecek ekipmanlar var mıdır? Yani USB'den direkt olarak kurulum yapılabilir mi? FreeDOS olarak mı geliyor?
KaanKalay2121 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 847 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #2 pcdelisi155 dedi: Yeni bir SSD aldım, içinde Windows'u kurubilabilecek ekipmanlar var mıdır? Yani USB'den direkt olarak kurulum yapılabilir mi? FreeDOS olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Yeni bir SSD alınca yapmanız gereken şey, Windows kurulum ekranından kurulacak yer olarak yeni SSD'nizi seçmektir. "FreeDOS olarak mı geliyor?" sorunuzu pek anlamasam da, yeni bir SSD'nin içi boş olur; yani herhangi bir işletim sistemi yüklü olmaz.
pcdelisi155 dedi: Yeni bir SSD aldım, içinde Windows'u kurubilabilecek ekipmanlar var mıdır? Yani USB'den direkt olarak kurulum yapılabilir mi? FreeDOS olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Yeni bir SSD alınca yapmanız gereken şey, Windows kurulum ekranından kurulacak yer olarak yeni SSD'nizi seçmektir. "FreeDOS olarak mı geliyor?" sorunuzu pek anlamasam da, yeni bir SSD'nin içi boş olur; yani herhangi bir işletim sistemi yüklü olmaz.
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 20 Haziran 2024 #3 SSD boş olarak gelir hocam. USB'ye ISO yazdırdıysanız BIOS üzerinden Secure Boot'u kapatıp kurulum yapabilirsiniz.
SSD boş olarak gelir hocam. USB'ye ISO yazdırdıysanız BIOS üzerinden Secure Boot'u kapatıp kurulum yapabilirsiniz.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 20 Haziran 2024 #4 SSD FreeDOS olarak gelmez, bomboş gelir. USB'ye Rufus ile Windows 10 veya 11, hangisini kullanacaksan yazdır. Sonra kuruluma geç.
SSD FreeDOS olarak gelmez, bomboş gelir. USB'ye Rufus ile Windows 10 veya 11, hangisini kullanacaksan yazdır. Sonra kuruluma geç.