Yeni SSD'ye Windows kurulumu nasıl yapılır?

hondacivic

Kilopat
Yer
muğla
Daha fazla  
Bilgisayara SSD taktım fakat bilgisayarımdaki diskler bölümünde görünmüyor. Sadece SSD'yi taktığımda ise işletim sistemi yok ekranı geliyor. SSD'ye sistem kursam HDD sıkıntı çıkarır mı ? SSD'ye sistem kurduktan sonra HDD'deki oyunları vb oynayabilir miyim ? Ve BIOS'tan ayar vb yapmama gerek var mı ? Acil yardıma ihtiyacım var. Konu hakkında hiç bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni kurulumunu yaparken SSD'ye ilk açılıştaki tüm sistem dosyalarını, bu işletim sistemi dosyalarının başlangıçta daha hızlı açılması için bu diske yüklersiniz örneğin. Oyun dosyaları da yine SSD'ye yüklenebilir. Master- slave (efendi - köle) ilişkisi şeklinde asıl sistem olarak işletim sistemi yine HDD'den açılır, SSD ise yardımcı (ikincil) öncelikli olarak kalabilir. Genellikle bu kullanım şekli seçiliyor. BIOS'ta SSD görünüyorsa işletim sisteminde iç yazılımı görülüp yüklendikten sonra aygıt yöneticisinden de görülebilir. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…