seysey11 Attopat Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #1 Merhaba benim bir MSI laptopum var. 256 GB SSD'si var. Bunu 500 GB SSD'ye çevireceğim. Yeni bir SSD aldim. Buna kurulumları vesaire nasıl yapacağım? Adım adım yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?
Merhaba benim bir MSI laptopum var. 256 GB SSD'si var. Bunu 500 GB SSD'ye çevireceğim. Yeni bir SSD aldim. Buna kurulumları vesaire nasıl yapacağım? Adım adım yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.985 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 4 Eylül 2025 #2 @seysey11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@seysey11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et