Yeni sürülen termal macun kurudu

Attığınız linkte olan macun da güzeldir. Tanıdıklara güvenmeyin . Bilgisayar zaten yorulmak için vardır. "bilgisayarı yorma" ne ya?

Anladım sağ ol yardımların için aileme aldırabilirsem bu macunu aldıracağım

Termal macun zaten bir süre sonra kurur ve adezyon ile iki parçayı birbirine yapıştırmış gibi his verir. Nasıl bir amaçla o iki parçayı oynatmaya çalıştığını anlamadım ama macunun düzgün olup olmadığını soğutucuyu kaldırmadan sadece kenara sızmış macun çok mu az mı veya hala ısınma sorunun var mı yok mu şeklinde anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle şeyler bile yaşaman normal. Aşırı yüklenirsen parçalar elinde kalabilir. (Eğer bir gün videodaki gibi bir sorunla karşılaşırsan bu tekniği kullanmanı önermem. Örnek olarak videoyu ekledim.)

Termal macun sürdüğümde genelde fanın olduğu yeri hareket ettirince 1 cm hareket ediyordu bu hep vardı kuruduğunda da kastatı kesilir hareket etmezdi en azından benim bilgisayarımda öyle oluyordu o yüzden bu kanıya vardım. Ve ısınma sorunum var PC kapanıyor oyuna girince değerler 80 üstüne çıkınca kapanıyor PC. Attığın videoyu anlamadım bu arada

Her macun farklı olabilir. Bakır-gümüş-altın-... bazlı. Genelde bilgisayarcılarda ucuz diye bakır bazlı olanı görüyorum. Ben de onu kullanan biri olduğum için kuruması normal diyebilirim. Macunlama sonrası kapanma sorunu için tek önerim bilen birisi ile veya kendin aşırı güç uygulamadan ve risk alıp işlemci(ekran kartını macunlattıysan onu dağıtması zordur, önermem) modeline göre videolarını izleyerek soğutucuyu kaldırıp bakman olur. En kötü macun bile, hiç macun olmamasından iyidir ve en azından etki gösterir. Seninki tuhaf bir durum olmuş. Yapan adam fazla sıkıp başka yerlere sıçratmadıysa kontrol etmeni öneririm kendi riskini alarak.
Video ise macunun iki parçayı nasıl birbirine sıkı tutturabileceğinin örneğini göstermek için ekledim. Buna göre, sallayarak kontrol etmeni pek sonuç odaklı/somut bulmadım, yardımcı olmak istedim.

Gayet açık anlatmışsın sağ ol bu arada. Ne kadar korksam da bir açıp baksam mı sizce adamı termal macun sürerken gördüm ama hiç kendim bakmadım denemedim çıkardıktan sonra takabilir miyim ondanda emin değilim.

İşlemcin hangi marka-model? Uygun videoyu bulmaya çalışabilirim senin için.

Yazmıştım ama gene yazayım
A8 6600k APU işlemci
Pardon hatırlayamadım o an. İşlemcinin üstündeki soğutucu buna mı benziyor? Özellikle yanında bunun mavi mandalı gibi bir mandalı olacak. Rengi ve şekli farklı olabilir ama mantığı böyle.

Aynen aynı bunun gibi bir kablo var onu çıkartıyorsun ondan sonra o küçük fanı çıkartıyorsun böyleydi.

O yanındaki mavi şey var mıydı hatırlamıyorum ama genel olarak aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…