Yeni sürülen termal macun kurudu

Aynen aynı bunun gibi bir kablo var onu çıkartıyorsun ondan sonra o küçük fanı çıkartıyorsun böyleydi.

O yanındaki mavi şey var mıydı hatırlamıyorum ama genel olarak aynı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
yapmadan önce bu videoyu tam izlemeni öneririm (1:44-2:30 soğutucu çıkartma). Videoda adam farklı tip bir soğutucu takmış ama sen kendininkini çıkarırken yavaş çıkartıp nerelerden tuttuğunu inceleyebilir veya ''thermal paste change'', ''cpu cooler change'' adı altında İngilizce veya Türkçe başka videolar da bulabilirsin. Çıkartması kolay olabilir ama geri takarken metalin girdiği 2 dişi ayarlaması biraz sinir bozucu olabiliyor, panik olma. Bir kere yapınca alışıyorsun. Gözün kesmiyorsa risk almanı önermem önceden dediğim gibi.
İçini açınca kenarlardaki termal macunu çok sınırda ise, geri takarken sızmasın diye hafif sıyırabilirsin kenarları kurtarmak için. İnsanlar alkol kullanıyor ama ben ıslak mendili düz veya bazen (kolonya denemedim)alkollü bir şeylerle azıcık daha nemlendirip sonra da onun ile hassasça yuvarlak yaparak çizmeden ve mendili anakarta değdirmeden silip mendil sıvısının kurumasını bekleyip geri takardım yaptığım zaman, sorun yaşamadım.
O yanındaki mavi şey var mıydı hatırlamıyorum ama genel olarak aynı.
Benzer soğutucuları da yine videolarda gezinerek bulabilirsin. Birkaç tip soğutucu takma şekli olduğundan seninkinin fotosunu görmeden kesin bir şey söylemem doğru olmaz.

Risk almayacağım termal macun alınca adama sürdürürüm kurumamışsa bile termal macun dandik olduğu aşikar soğutmuyor işlemciyi kaliteli bir macun süreceğim sağ ol yardımların için çok yordum seni de

Rica ederim, kasan elimde olsa daha rahat olurdu bu kadar konuşmak yerine. Sorunun çözülsün yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…