BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Benim şu anki T.C. kartım eski, yeni çipli T.C. kimlik kartı almak istiyorum, birkaç sorum var. Bunun ücreti var mı? Varsa ne kadar? Belli bir yerden çıkartabilir miyim yoksa sadece eve mi sipariş ediliyor? Birkaç ay sonra 15 yaşıma gireceğim, veli onayı falan gerekiyor mu? Yeni T.C. kimlik kartı aldıktan sonra ek birşey yapmaya gerek var mı? (e-devletten başvuru falan gibi.)
Benim şu anki T.C. kartım eski, yeni çipli T.C. kimlik kartı almak istiyorum, birkaç sorum var. Bunun ücreti var mı? Varsa ne kadar? Belli bir yerden çıkartabilir miyim yoksa sadece eve mi sipariş ediliyor? Birkaç ay sonra 15 yaşıma gireceğim, veli onayı falan gerekiyor mu? Yeni T.C. kimlik kartı aldıktan sonra ek birşey yapmaya gerek var mı? (e-devletten başvuru falan gibi.)
6 617210 Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 683 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #2 130 lira ücreti. Eve de gelir, nüfus müdürlüğünden de teslim alabilirsiniz. 15 yaş olunca kendi e devletinizden başvuru yaparsınız. Eski kimliği imha edebilirsiniz yenisi gelince.
130 lira ücreti. Eve de gelir, nüfus müdürlüğünden de teslim alabilirsiniz. 15 yaş olunca kendi e devletinizden başvuru yaparsınız. Eski kimliği imha edebilirsiniz yenisi gelince.