Yeni tablet şarjda uzun süre mi kalmalı?

ezCAT

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi ben yeni tablet aldım yüzde yüze kadar doldurdum. Fakat babam diyor ki yeni tablet aldığında üstüne birkaç saat daha beklemen gerekiyor falan diyor. Bu gerçek mi? Yani bir fikriniz var mı gerçekten yüzde yüz olduktan sonra birkaç saat daha beklemem gerekiyor mu? Benim bildiğim yeni cihazlarda tam dolunca otomatik gücü kesiyor ama şüphelendim size sorayım dedim.

Arkadaşlar şimdi ben yeni tablet aldım yüzde yüze kadar doldurdum. Fakat babam diyor ki yeni tablet aldığında üstüne birkaç saat daha beklemen gerekiyor falan diyor. Bu gerçek mi? Yani bir fikriniz var mı gerçekten yüzde yüz olduktan sonra birkaç saat daha beklemem gerekiyor mu? Benim bildiğim yeni cihazlarda tam dolunca otomatik gücü kesiyor ama şüphelendim size sorayım dedim.
Hayır hocam öyle bir durum yok maalesef. :)

Böyle bir şeye inandığına göre yaşın küçük. %100 olduktan sonra daha devam etmenin anlamı yok. Genellikle yeni bir elektronik cihaz alındığında şarjını sonuna kadar kullan sonra Fulle derler.

Böyle bir şeye inandığına göre yaşın küçük. %100 olduktan sonra daha devam etmenin anlamı yok. Genellikle yeni bir elektronik cihaz alındığında şarjını sonuna kadar kullan sonra Full'e derler.

Babası da küçük o zaman? Bilmiyor olabilir teknoloji işi sonuçta çok da takmamak lazım.

Sorun olmaz gerek yok dolmuş zaten.

Babası da küçük o zaman? Bilmiyor olabilir teknoloji işi sonuçta çok da takmamak lazım.

Sorun olmaz gerek yok dolmuş zaten.

Babası bilmiyor olabilir. Hani kuşak diye bir şey var Z kuşağı X kuşağı, X kuşağı birisi bilemeyebilir çünkü onların zamanında bu teknoloji yoktu.

Eskiden durum böyleydi, bataryanın sağlığı için bir defaya mahsus %100 olduktan sonra 6-12saat arası bir zaman dilimiyle şarjda bırakılırdı. Gelişen teknolojilerle birlikte artık böyle bir durum söz konusu değil. Şarjı dolduktan sonra çıkarabilirsin.

Babası bilmiyor olabilir. Hani kuşak diye bir şey var Z kuşağı X kuşağı, X kuşağı birisi bilemeyebilir çünkü onların zamanında bu teknoloji yoktu.

Babasının bilmediği belli zatende. Genelleme yapmamak lazım. Z X kuşağı karışık bilen de var bilmeyen de koskoca adamlar tamir satış vs yapanlarda var. O yüzden dedim yaş olayına bakma diye. Şimdi ki çocuklar bizden şanslı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı