TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #1 Selam laptopumun hddisini kasa bilgisayarıma takmak istiyorum. İşlemlerin nasıl olacağını biliyorum ama takacağım HDD'nin içinde Linux var. Bu bana bir sorun teşkil eder mi veya hangi işlemleri yapmam lazım?
Selam laptopumun hddisini kasa bilgisayarıma takmak istiyorum. İşlemlerin nasıl olacağını biliyorum ama takacağım HDD'nin içinde Linux var. Bu bana bir sorun teşkil eder mi veya hangi işlemleri yapmam lazım?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.262 Çözümler 86 23 Temmuz 2022 #2 O HDD'yi boot etme. Başka diskten boot ettiğinde o HDD'yi biçimlendirirsin.
TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #3 Hououin Kyouma dedi: O HDD'yi boot etme. Başka diskten boot ettiğinde o HDD'yi biçimlendirirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu ana SSD'yi birinciye koyma, boot etme olayı varmış nasıl yapacağım veya internette nasıl bulabilirim?
Hououin Kyouma dedi: O HDD'yi boot etme. Başka diskten boot ettiğinde o HDD'yi biçimlendirirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu ana SSD'yi birinciye koyma, boot etme olayı varmış nasıl yapacağım veya internette nasıl bulabilirim?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.262 Çözümler 86 23 Temmuz 2022 #4 TeknoEmir dedi: Peki hocam bu ana SSD'yi birinciye koyma, boot etme olayı varmış nasıl yapacağım veya internette nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'unu biliyorsan oralarda boot seçeneği olması lazım. Olmadı ise anakartın modelini öğrenip internetten belirtiliyordur.
TeknoEmir dedi: Peki hocam bu ana SSD'yi birinciye koyma, boot etme olayı varmış nasıl yapacağım veya internette nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'unu biliyorsan oralarda boot seçeneği olması lazım. Olmadı ise anakartın modelini öğrenip internetten belirtiliyordur.