sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.849 Çözümler 20 12 Ocak 2025 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RX6700XT Anakart A520M H İşlemci Ryzen 5 5500 Dark Freezer X123 aldım fakat bilgisayarı alalı 1 yıl geçti. Soğutucuyu alırken unutmuşum termal macun almayı sizce şart mı yoksa direkt sürmeden yenisi taksam olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025
Dark Freezer X123 aldım fakat bilgisayarı alalı 1 yıl geçti. Soğutucuyu alırken unutmuşum termal macun almayı sizce şart mı yoksa direkt sürmeden yenisi taksam olur mu?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 12 Ocak 2025 #2 Satın aldığın soğutucuyla birlikte geliyor termal macun, onu kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.849 Çözümler 20 12 Ocak 2025 #3 ardacanci dedi: Satın aldığın soğutucuyla birlikte geliyor termal macun, onu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/dark-freezer-x123-fixed-rgb-fanli-kule-tipi-sogutucu-dkccx123-pm-HBC000002Q8IQ Aldığım ürün bu hocam içinde çoğu kişi çıkmadı demişi o yüzden dedim eğer çıkarsa süreceğim. Artı 0 Eksi
ardacanci dedi: Satın aldığın soğutucuyla birlikte geliyor termal macun, onu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/dark-freezer-x123-fixed-rgb-fanli-kule-tipi-sogutucu-dkccx123-pm-HBC000002Q8IQ Aldığım ürün bu hocam içinde çoğu kişi çıkmadı demişi o yüzden dedim eğer çıkarsa süreceğim.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 12 Ocak 2025 #4 sado01 dedi: Çoğu kişi çıkmadı demişi o yüzden dedim eğer çıkarsa süreceğim. Genişletmek için tıkla... Kimler diyor? Artı 0 Eksi
sado01 dedi: Çoğu kişi çıkmadı demişi o yüzden dedim eğer çıkarsa süreceğim. Genişletmek için tıkla... Kimler diyor?
KS KS sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.849 Çözümler 20 12 Ocak 2025 #5 ardacanci dedi: Kimler diyor? Genişletmek için tıkla... Değerlendirmelerde var hocam örnek olarak. Bir de hocam bir soru daha soracağım içinden AMD aparatı çıkar mı sizce? Artı 0 Eksi
ardacanci dedi: Kimler diyor? Genişletmek için tıkla... Değerlendirmelerde var hocam örnek olarak. Bir de hocam bir soru daha soracağım içinden AMD aparatı çıkar mı sizce?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 12 Ocak 2025 #6 sado01 dedi: Değerlendirmelerde var hocam örnek olarak. Genişletmek için tıkla... Farklı satıcıdan almıştır. Hepsiburada'nın öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. sado01 dedi: Bir de hocam bir soru daha soracağım içinden AMD aparatı çıkar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Fan ayağının anakartla birlikte gelmesi lazım, kutusunu kontrol et. Artı 0 Eksi
sado01 dedi: Değerlendirmelerde var hocam örnek olarak. Genişletmek için tıkla... Farklı satıcıdan almıştır. Hepsiburada'nın öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. sado01 dedi: Bir de hocam bir soru daha soracağım içinden AMD aparatı çıkar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Fan ayağının anakartla birlikte gelmesi lazım, kutusunu kontrol et.
KS KS sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.849 Çözümler 20 12 Ocak 2025 #7 ardacanci dedi: Farklı satıcıdan almıştır. Hepsiburada'nın öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Fan ayağının anakartla birlikte gelmesi lazım, kutusunu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Anakartta herhangi bir aparat yok hocam stok soğutucunun altında olmaz mı? Eğer yoksa nereden bulabilirim veya bilgisayarcıya götürsem takar mı? Artı 0 Eksi
ardacanci dedi: Farklı satıcıdan almıştır. Hepsiburada'nın öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Fan ayağının anakartla birlikte gelmesi lazım, kutusunu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Anakartta herhangi bir aparat yok hocam stok soğutucunun altında olmaz mı? Eğer yoksa nereden bulabilirim veya bilgisayarcıya götürsem takar mı?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 12 Ocak 2025 #8 Stok soğutucuyu takarken çıkarman gerekiyor o ayakları. Bilgisayarcı para almadan verir muhtemelen, nette de 150-200 liralık bir şey. Artı 0 Eksi
Stok soğutucuyu takarken çıkarman gerekiyor o ayakları. Bilgisayarcı para almadan verir muhtemelen, nette de 150-200 liralık bir şey.