Yeni takılan işlemci 105 derece gözüküyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3330 Ddr3 12gb ram Rx 580 8 gb 2048sp.
Meslek
Öğrenci.
Şu an yeni işlemci taktım baktım 105 derecede çalışıyor. Acaba sıcaklık verisini gönderen pinin üzerine toz falan kaçmış olabilir mi? Fan bloğu soğuk çünkü.

Soğutucuyu tam montajlayamamış olabilirsin. Çıkarıp tekrar doğru kendinden emin bir şekilde tekrar takmalısın.

Ana fan bloğu soğuk. Yani gerçekten sıcak değil. Zaten kapatırdı PC'yi.

Fanın üzerinde veya işlemcinin üzerinde jelatin kalmış olabilir. 3 ay önce test ederken bende de aynı sonuçlar vardı montaj vs full idi tam oturmuştu 2 gün sonra söküp baktım ki jelatini falan çıkarmamışım Tekrar inceden kontrol edin. İhtimaldir yani.

Kontrol ettim çözülmedi zaten sıfır da değillerdi

Montajı kim yaptı? Muhtemelen jelatin çıkarılmamış veya macun sürülmemiş olabilir. Boşta mı 105 derece?
boşta 90 oyunda 105 dediğim gibi gerçekten 105 değil çünkü blok ısınmıyor. Ve ben yaptım

Bu arada açılıştada cpu over tempature fln diyor.

Hepinize sağ olsun işlemciyi söktüm biraz yuvanın kenırndaki tozları sildim Türk işi de üfledim sonra fanı geri taktim sorun çözülmüştür. İlgileriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…