abdussametkaratas Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Biraz önce yeni işlemcimi taktım, stock fanın üzerinde gelen termal macunu hiç ellemeden yerleştirdim. İşlemci sıcaklığının ve kullanım yüzdesinin görselini paylaşıyorum: Not: Windows'u yeni kurdum.
Biraz önce yeni işlemcimi taktım, stock fanın üzerinde gelen termal macunu hiç ellemeden yerleştirdim. İşlemci sıcaklığının ve kullanım yüzdesinin görselini paylaşıyorum: Not: Windows'u yeni kurdum.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 2 Ağustos 2024 #2 Evet şu anda sıcak işlemciniz. Eğer montajda hata yapmadıysanız fan ayarlarınıza bir bakın. Bir de fanın folyosunu söktüğünüzden emin olun.
Evet şu anda sıcak işlemciniz. Eğer montajda hata yapmadıysanız fan ayarlarınıza bir bakın. Bir de fanın folyosunu söktüğünüzden emin olun.
abdussametkaratas Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 207061 dedi: Evet şu anda sıcak işlemciniz. Eğer montajda hata yapmadıysanız fan ayarlarınıza bir bakın. Bir de fanın folyosunu söktüğünüzden emin olun. Genişletmek için tıkla... Fan ayarlarına nerden bakacağım, ayrıca fanı takarken folyo görmedim?
207061 dedi: Evet şu anda sıcak işlemciniz. Eğer montajda hata yapmadıysanız fan ayarlarınıza bir bakın. Bir de fanın folyosunu söktüğünüzden emin olun. Genişletmek için tıkla... Fan ayarlarına nerden bakacağım, ayrıca fanı takarken folyo görmedim?
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.244 Çözümler 996 2 Ağustos 2024 #4 Bu işlemci için stok fan yeterli değil, kule tipi bir soğutma ile rahat edersiniz.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 2 Ağustos 2024 #5 abdussametkaratas dedi: Fan ayarlarına nerden bakacağım, ayrıca fanı takarken folyo görmedim? Genişletmek için tıkla... Fanın altında şeffaf bir film olur, termal macun bulaşmasın sağa sola diye. Fanın ayarlarına bios üzerinden bakacaksınız.
abdussametkaratas dedi: Fan ayarlarına nerden bakacağım, ayrıca fanı takarken folyo görmedim? Genişletmek için tıkla... Fanın altında şeffaf bir film olur, termal macun bulaşmasın sağa sola diye. Fanın ayarlarına bios üzerinden bakacaksınız.
abdussametkaratas Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #6 207061 dedi: Fanın altında şeffaf bir film olur, termal macun bulaşmasın sağa sola diye. Fanın ayarlarına BIOS üzerinden bakacaksınız. Genişletmek için tıkla... Şeffaf film yoktu, işlemcinin üzerine macun bulaştığını gördüm, yani o konuda sıkıntı yok. Fan ayarlarını açıp fotoğraf mı atmalıyım?
207061 dedi: Fanın altında şeffaf bir film olur, termal macun bulaşmasın sağa sola diye. Fanın ayarlarına BIOS üzerinden bakacaksınız. Genişletmek için tıkla... Şeffaf film yoktu, işlemcinin üzerine macun bulaştığını gördüm, yani o konuda sıkıntı yok. Fan ayarlarını açıp fotoğraf mı atmalıyım?